SESTRI UBICE POZLILO KADA JE ČULA DA JE BRAT IZVRŠIO MASAKR: Bila na času klavira, pa čula stravične vesti, a onda...

Autor:

Hronika

04.05.2023

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra Koste Kecmanovića imala je u osam sati čas klavira, a onda je čula jezive vesti.

SESTRI UBICE POZLILO KADA JE ČULA DA JE BRAT IZVRŠIO MASAKR: Bila na času klavira, pa čula stravične vesti,  a onda...

Foto: ST/Nebojša Mandić, Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Kosta Kecmanović

Sestra Koste Kecmanovića u trenutku dok je njen brat bio u krvavom pohodu nad drugarima u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru bila je na času klavira koji je počeo u 8 časova.

Kostina sestra imala je u osam sati čas klavira. Negde pred kraj časa pojavila se je informacija da je došlo do pucnjave u "Ribnikaru" na Vračaru. Kroz par minuta objavljeno je i ime ubice. Njegova sestra kada je to čula nije mogla da dođe sebi, a ni da poveruje da je njen brat izvršilac. Ubrzo nakon toga, ona je i izašla iz škole - kaže izvor portala Republika.rs.

Da podsetimo, Kosta Kecmanović u pucnjavi koja se desila juče u OŠ "Vladislav Ribnikar" oko 8.42 sati ubio je osmoro dece i radnika obezbeđenja. U krvavom piru ranio je šest učenika i profesorku istorije a oni su zbrinuti su u Urgentnom centru i Tiršovoj.

Kako smo ranije pisali, stradalo  je osam učenika škole, sedam devojčica i jedan dečak:  S. N. (2009), B. A. (2011), A. B. (2011), A. D. ( 2009), K. M. (2010), M. A. (2009), E. K. (2009), A. Č. (2009) i radnik obezbeđenja. Ove podatke saopštio je Veselin Milić, načelnik beogradske policike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading