SIGURNOSNE KAMERE SNIMILE JEZIV KRVAVI POHOD: Zabeležena cela ruta masovnog ubice - snimci prosleđeni policiji!

Autor:

Hronika

04.05.2023

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamere u hodnicima su zabeležile kompletnu rutu kretanja ubice, kao i sam krvavi pir u školi na Vračaru.

SIGURNOSNE KAMERE SNIMILE JEZIV KRVAVI POHOD: Zabeležena cela ruta masovnog ubice - snimci prosleđeni policiji!

Foto: Privatna arhiva

Napadač sa Vračara

Sigurnosne kamere u OŠ "Vladislav Ribnikar" zabeležile su krivavi pir koji se dogodio u sredu. Snimci su prosleđeni policiji, a istraga je u toku.

Sigurnosne kamere postavljene na ulazu i u hodnicima Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" snimile su jezivi masakr koji je počinio maloletni učenik sedmog razreda Kosta Kecmanović  u sredu ujutru.

Na snimcima se vidi kako Kosta, nakon kraće rasprave sa radnikom obezbeđenja, puca u dežurnu učenicu, a potom i u čuvara, i tom prilikom ih lišava života.

Kamere u hodnicima su zabeležile kompletnu rutu kretanja ubice, kao i sam krvavi pir.

Podsetimo, Kosta Kecmanović (14), u sredu je hicima iz pištolja usmrtio osam učenika i učenica, kao i radnika obezbeđenja. U napadu je ranjeno još sedam osoba, među kojima i nastavnicu istorije. 

Dvoje dece koja su hospitalizovana u Urgentnom centru nalaze se u stabilnom stanju, dok treći dečak je u životnoj opasnosti. Dva dečaka koja su nakon pucnjave primljena na Dečju kliniku u Tiršovoj nalaze u stabilnom stanju, dok je stanje devojčice teško zbog velike povrede mozga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading