OVO JE KAFIĆ U KOJEM SU DECA POTRAŽILA SPAS OD POMAHNITALOG UBICE: Uleteli bežeći od jezivog zločina, zbrinula ih Hitna pomoć!

Autor:

Hronika

04.05.2023

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deca su instinktivno reagovala i potražila zaštitu od pomahnitalog ubice iz škole na Vračaru.

OVO JE KAFIĆ U KOJEM SU DECA POTRAŽILA SPAS OD POMAHNITALOG UBICE: Uleteli bežeći od jezivog zločina, zbrinula ih Hitna pomoć!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Dečak Kosta Kecmanović (14) izvršio je težak zločin u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio osmoro dece i domara zaposlenog u ovoj obrazovno-vaspitnoj ustanovi.

Čim su čuli pucnje, dečaci i devojčice su instinktivno reagovali i potražili zaštitu. Iako za mnoge zaštite od pomahnitalog ubice nije  bilo, pojedini učenici su uspeli da pomegnu, neki sa nastavnicima u salu, neki su se uputili ka drugim ulazima, a dvoje ih je potražilo spas u obližnjem kafiću.

Kako saznaje portal Republika.rs, dvoje dece je dotrčalo i u panici potražilo pomoć od konobara koji su se našli tada u smeni u lokalu Kultura bar. U ovom objektu su i sačekali pomoć službe Hitna pomoći.

Objekat je danas otvoren, a zaposleni su dan  posle krvavog pira u šoku, ali zbog istrage ne mogu da govore o detaljima onoga što se juče ujutru dogodilo.

Ono što do sada znam je da je Kosta Kecmanović (14) u 8.40 časova uleteo u svoju osnovnu školu i zapucao. Pri ulasku je odmah uperio pištolj i domara  koga je teško ranio, a koji je na  kraju podlegao povredama.

U holu je usmrtio još tri davojčica, te se uputio dalje u krvavi pohod.

Uleteo je u kabinet istorije i pucao u nastavnicu i drugove iz odeljenja, ubivši petoro i ranivši više njih.

Policija je odmah po prijavi pucnjave izašla na teren i uhapsila osumnjičenog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading