OTAC PREDRAG POPOVIĆ OBJAVIO JEZIV SNIMAK: Napisao samo jednu reč! (VIDEO)

Autor:

Vesti

08.05.2024

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispod njegove objave ređali su se komentari...

OTAC PREDRAG POPOVIĆ OBJAVIO JEZIV SNIMAK: Napisao samo jednu reč! (VIDEO)

Foto: printskrin

Otac Predrag Popović objavio je na Instagramu snimak koji izaziva jezu, na njemu je zabeleženo kako čovek "u konac" ostaje živ.

Ispod snimka sveštenik kog na ovoj društvenoj mreži prati više od pola miliona ljudi napisao je samo jednu reč:

- Molitva.

 

 

Otac Peđa je u nekoliko navrata na društvenim mrežama govorio o značaju molitve.

Tokom gostovanja u jednoj emisiji on je istakao i to da je molitva put do unutrašnjeg mira.

Kada se nađemo u situaciji iz koje mislimo da nema izlaza, važno je ispravno postupiti. Prema rečima oca Predraga Popovića, ključno je posvetiti vreme sebi i okružiti se pozitivnom energijom.

On ističe da je molitva lekovita i da treba da postane svakodnevni "ritual".

Kad god vas, dakle uhvati neki vaši kundraći , što bi babe rekle. Pa čovek krene da dvilja, da ludi, da ne zna šta će sa sobom, a ti se moli. Gopode Isuse Hriste, sine Božiji pomiluj me grešnog" I da vidiš kako se sve polako gasi - navodi otac Predrag Popović.

On je i veliki zagovornik mirnog života, na selu.

Sve ovo ovde je ono što mi, domaćini, pravimo na selu. Znači, cele godine možeš da hraniš svinju ili da ti je hrani neko drugi, da mu ti odneseš, da mu daš nešto da ti je on hrani i posle toga da središ, da uradiš svinju, da odvojiš za slaninu, odvojiš šunku, odvojiš sve to i sve se to lepo dimi, suši na promaji i tako dalje i posle toga, kada dođu ovakvi praznici, ti ne kupuješ ništa u prodavnici i imaš sve. Neki mi daju jaja, negde kupim jaja, negde ovo, negde ono i tako dalje, robna razmena. Ja nekom borovnice, nekom med i tako - ispričao je nedavno sveštenik, a onda poentirao, uz dozu ironije, za sve one koji žive u velikim gradovima bežeći od seoskog života:

- Nemojte da dolazite da živite na selu, ovde nema šta da se vidi. Na selu nikako. Selo je postalo bezveze. Niti ima šta da se vidi, niti ima šta da se jede. Nema ništa. Ostanite vi u gradu. Tamo su prodavnice. Šta će špajz čoveku? Tu je prodavnica, šta će čoveku špajz, prodavnica mu je tu odmah - zaključio je otac Predrag Popović poželevši svima srećan Vaskrs, uz konstataciju da se do sutra drži strogog posta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading