OVO JE MAJKA UBICE IZ ŠKOLE NA VRAČARU: Posvetila se nauci, a sin joj mahao pištoljima - na kraju napravio HOROR (FOTO)

Autor:

Hronika

04.05.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Koste Kecmanovića je ugledni stručnjak koji živi i radi u Beogradu.

OVO JE MAJKA UBICE IZ ŠKOLE NA VRAČARU: Posvetila se nauci, a sin joj mahao pištoljima - na kraju napravio HOROR (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Nikola Mutić, facebook

Majka Koste Kecmanovića

Dečak Kosta Kecmanović (13) juče je izvršio težak zločin u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio osam učenika i radnika obezbeđenja u vaspitno-obrazovnoj ustanovi.

Kako saznaje portal Republika.rs, upravo je Vladimir Kecmanović, poznati beogradski radiolog, naučio sina šta je to oružje.

Vladimir Kecmanović je ugledni doktor radiologije, a majka dečaka je Miljana Kecmanović.

Majka je takođe ugledni stručnjak u Beogradu. Naime, ona je asistent na Biološkom fakultetu u Beogradu i bavi se pored održavanja nastave i istraživačkim radom.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Nikola Mutić, facebook

Miljana Kecmanović

Kako smo ranije pisali, Kosta Kecmanović je bio veoma dobar učenik, a pričalo se da su ga upravo zbog toga deca izbegavala i zadirkivala.

Dečak je išao na brojna takmičenja i nizao je petice, a želja mu je bila da se bavi astrofizikom.

Umesto da ostvari tu želju, doneo je kobnu odluku koja je upropastila njegov život i budućnost, ali i zauvek u crno zavila porodice devet žrtava, osam učenika i radnika obezbeđenja OŠ "Vladislav Ribnikar". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (115)

Loading
Jelena

04.05.2023 13:40

I ja sam vanredni profesor na Beogradskom Univerzitetu kao dotična majka, ali nisam zapustila svoje dete. Muž i ja provodimo vreme sa njim i usmeravamo ga na druženje sa decom i na sport, cilj nam je da bude socijalizovan i da uživa u detinjstvu i životu, a ne asocijalni čudak. Džaba im čitav profesionalni uspeh ako su odgajali asocijalnog psihopatu a ništa nisu primetili. Sram da ih bude. Najvažniji je uspeh u privatnom i porodičnom životu a ne profesionalni.

Odgovori 117 164
Tanja

04.05.2023 16:49

@Jelena - Sad su Roditelje krive jeli??? a gde ste vi svi bili dok su Kostu maltretirali ponizili i navrsili teski Mobing.. mislite da je kosta psychopatha.. ne nije.. on je svaki dan izdrzao teski mobing i tu mu niko nije pomagao.. nebi on to radio bez ikakav razloga.. a svi mi znamo kako deca znaju da budu odvratni i bezobrazni.. i ja kazem za moje dete da je dobro poslusno i sve.. al odkud ja mogu da znam kakav je kad nije samnom.. dal maltretira nekoga? verujte mi i njegovim roditeljima nije lako.. i za njih je to mnogo tesko.. i njima se rusio zivot.. i ako sa tim da zive sta se desilo? kako to da prebole?

Odgovori 128 252
rexrenis

04.05.2023 18:34

@Tanja - Da, roditelji su krivi. Zadirkivanja je bilo uvek i bice. Setite se perioda kad ste vi pohadjali skolu. Da li se zbog toga ubijalo? Opravdavanje visestrukih ubistava nije normalno.

Odgovori 62 111
Sasa

04.05.2023 20:06

@rexrenis - Roditelji su kriminalci za svoju decu. Mi jos ni ne znamo koliko nasilja ima u porodico a decu je strah i sramota da o tome pricaju da ih ne bi oteli i prodali umesto da rade edukacije i pruze podrsku. Roditeljima je vazno da ima petice i ide na takmicenje.. a sta je sa decom koja vise nikada nece ici nigde i njihovim roditeljima.

Odgovori 57 121