BIO JE NEPRIRODNO MIRAN, NIKAD GA NISAM SRELA NASMEJANOG: Žena koja poznaje porodicu otkriva nove detalje o dečaku ubici - nikada nije išao "da bleji sa ekipom"

Autor:

Hronika

04.05.2023

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac je dečaka Kostu Kecmanovića redovno vodio u streljanu, godinama, i to da vežba pucanje na pokretnim metama, a onda...

BIO JE NEPRIRODNO MIRAN, NIKAD GA NISAM SRELA NASMEJANOG: Žena koja poznaje porodicu otkriva nove detalje o dečaku ubici - nikada nije išao "da bleji sa ekipom"

Foto: Youtube. Facebook

Porodica Kecmanović

Dečak Kosta Kecmanović (14) izvršio je juče krvavi pir u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio osam učenika i radnika obezbeđenja u ovoj obrazovno-vaspitnoj ustanovi.

Kako smo ranije pisali Kosta Kesmanović je iz ugledne beogradske porodice. Otac Vladimir Kecmanović mu je poznati doktor, specijalista radiologije, a majka Miljana Kecmanović asistent na Biološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Dečak je takođe bio odličan učenik, išao je na takmičenja i želeo da postane astrofizičar.

Kako saznaje portal Republika.rs od jedne žene koja je poznavala porodicu, otac Vladimir je bio odmeren, gospodin, perfekcionista.

- Mali je imao psa, često ga šetao, bio neprirodno miran, odmeren i on, persirao svima, i ne sećam se da sam ga ikad srela nasmejanog - kaže poznanica porodice Kecmanović za portal Republika.rs.

Otac je dečaka redovno vodio u streljanu, godinama, i to da vežba pucanje na pokretnim metama.

- Bio na nekom potpuno drugom nivou od dečjeg, kao da je bio odrasla osoba a ne klinac. Jednostavno nije se ponašao kao dete, da "bleji sa ekipom" napolju, da igra fudbal ispred zdrade... - kaže naša sagovornica.

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je krenuo u krvavi pohod u 8.40 kada je upao u svoju osnovnu školu. Sa vrata je iz pištolja pucao u radnika obezbeđenja, a onda ustrelio još tri devojčice.

Zločin je nastavio u obližnjem kabinetu za istoriju gde je ubio pet učenika svog odeljenja i ranio više njih. Tom prilikom ranio je i nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

22.07.2023 23:40

Ocigledno da je dete bilo atipicno.Svi se u tome slazu.Ali ta atipicnost ocigledno nije nikome bila neobicna. Zbog toga je verovatno i imao probleme medju vrsnjacima. Nemoguce da roditelji to nisu primetili.On je i sada miran ne zato sto je monstrum nego zato sto je to on. Zato su ga verovatno slali na sve te aktivnosti sa ciljem da ga malo pokrenu da ne kazem animiraju. Greska je sto su ga povezali sa oruzjem jer je u oruzju nasao nacin da se obracuna sa onima koji su ga zezali.Ocigledno da nije nasao neko drugo sredstvo.