DECA BILA POD STOLOVIMA, KOSTA SE SAGAO DA BI MOGAO DA IH UPUCA! OČI U OČI SA UBICOM: Otac devojčice koja je preživela masakr izneo nove detalje (VIDEO)

Autor:

Hronika

03.05.2023

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledao je u mene sa pištoljem u ruci uperenim u moju drugaricu, ispičala ocu Irina, devojčica koja je preživela masakr na Vračaru.

DECA BILA POD STOLOVIMA, KOSTA SE SAGAO DA BI MOGAO DA IH UPUCA! OČI U OČI SA UBICOM: Otac devojčice koja je preživela masakr izneo nove detalje (VIDEO)

Foto: Tanjug/Zoran Žestić,republika

Otac devojčice Irine koja je prošla pored ubice i uspela da izbegne da bude žrtva masakra u školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ispričala je detalje napada njenog druga iz razreda svom ocu Milanu Miloševiću.

Otac devojčice Irine je ispričao da mu je ćerka rekla kako se oči u oči susrela sa ubicom.

- On je u mene gledao sa pistoljem u ruci  uperenim u nasu drugaricu - rekla je Irina M. kada je prepričavala zverstvo druga iz odeljenja.

Kako navodi njen otac, za dlaku je izbegla smrt.

- Deca su bila pod stolovima, a drug se savijao i pucao u njih - ispričao je Milošević.

Prvo mu je pobegao Jovan kojeg je pogodio u nogu, pa Irina koju je gledao ali nije hteo nju da pogodi, a dve devojcice koje je pogodio sedele su u klupi i pale na sto kao da spavaju, saznaje Republika.

Šta je sve rekao možete čuti u videu ispod:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivana

03.05.2023 20:33

Da li je moguće da su ga devojćice toliko maltretirale? Obično to rade dečaci.