OVO JE TINEJDŽER KOJI JE MALTRETIRAO DEČAKA U NOVOM SADU! Snimak zlostavljanja zgrozio Srbiju

Autor:

Hronika

21.04.2023

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak nasilja je nastao prošle godine u oktobru.

OVO JE TINEJDŽER KOJI JE MALTRETIRAO DEČAKA U NOVOM SADU! Snimak zlostavljanja zgrozio Srbiju

Foto: Društvene mreže

Policija je večeras saopštila da je nakon objave snimka na kojem se vidi nasilje nad dečakom u Novom Sadu identifikovala napadača i utvrdila sve detalje događaja.

Snimak nasilja nastao je prošle godine u oktobru, a nasilnik V.M. (17) se već nalazi iza rešetaka, saznaje Blic.

- Efikasnim operativnim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu identifikovali su osumnjičenog za zlostavljanje četrnaestogodišnjeg dečaka, objavljeno na Tviteru, koje nije bilo prijavljeno policiji - naveli su u saopštenju.

Foto: Društvene mreže

Siledžija iz Novog Sada

 

Kako su istakli, osumnjičeni je sedamnaestogodišnji Novosađanin, koji se tereti da je učinio krivično delo prinuda, tako što je, u oktobru prošle godine, na ulici, primorao dečaka da pođe sa njim, a zatim ga fizički i verbalno zlostavljao.

- Maloletnik se, inače, već mesec dana nalazi u pritvoru, budući da je osumnjičen i za druga krivična dela - navode iz policije.

Dela koja mu se stavljaju na teret su prinuda, ugrožavanje sigurnosti, nasilje u porodici, napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nasilničko ponašanje. Nasilnik, kako se može videti na fotografiji, ima izrazito dečije crte lica.

Tukao ga i terao da se izvinjava

On je dečaka koji se vidi na snimku odveo između zgrada, tražio mi telefon, a onda počeo da ga tuče.

Jezivi snimak nasilja nad maloletnim dečakom u Novom Sadu osvanuo je na društvenim mrežama i velikom brzinom izazvao veliku nevericu i osudu javnosti.

Na snimku se vidi kako muška osoba udara rukama i nogama dečaka, terajući ga da izgovara rečenicu: "Izvinjavam se svima vama sa Telepa", što ukazuje na lokaciju gde se maltretiranje dogodilo, odnosno na deo grada Novog Sada.

Udarci u glavu

Dečak stoji sabijen u ćošak, klečeći u uglu. Snimajući sve vreme, batinaš ga prvo udara rukama, ne dozvoljavajući mu da završi rečenicu koju ga je naterao da izgovori, a čiji nastavak podrazumeva i ponižavajuću psovku.

Zatim, kada nesrećno dete čučne u samoodbrani, tera ga da spusti ruke i šutira ga u glavu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Igor

21.04.2023 23:11

Tu dijabola i ubicu u najavi treba dugo prevaspitavati i nakon već prvog eventualno načinjenog ispada ponovo strogo kazniti! Bolje ih držati u kavezu nego da nas i tako malobrojne ubijaju.

Mire

22.04.2023 05:45

Takve treba osuditi na najmanje 20 godina zatvora,pitanje je kako bi se drugi ponasali ,jer covek je najvece blago i najvece zlo ,i za to zlo treba strogoca.(dokazano)