RANJENI MUŠKARAC IZ OBRENOVCA ŠOKIRAO: Oglasio se za Republiku - ništa čudno što smo brat i ja upucani, to se dešava svaki dan, NE OSEĆAM SE UGROŽENO!

Autor:

Hronika

04.04.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vasilije M. je potvrdio za portal Republika.rs da je ranjen u pucnjavi u Obrenovcu.

RANJENI MUŠKARAC IZ OBRENOVCA ŠOKIRAO: Oglasio se za Republiku - ništa čudno što smo brat i ja upucani, to se dešava svaki dan, NE OSEĆAM SE UGROŽENO!

Foto: ST/V.LUKIĆ

Policija vrši uviđaj

Vasilije M. (32) i njegov rođeni brat Miloš M. (26) upucani su juče u Obrenovcu, a kako je stariji rekao za portal Republika.rs bez obzira što su ranjeni oni se ne osećaju ugroženo.

Vasilije M. (32) javio se na fiksni telefon i potvrdio da je ranjen u pucnjavi.

Krajnje šokantno mladić govori o jučerašnjem napadu na njega i njegovog rođenog brata Miloša (26) kada su na njih u Obrenovcu ispaljeni hici iz vatrenog oružja.

Nakon što ih je drug sa lica mesta prebacio do Urgentnog centra u Beogradu gde su im sanirane povrede, Vasilije i njegov brat su se vratili kući u Obrenovac.

- Ne osećam se uopšte ugroženo i ne plašimo se za svoju bezbednost. Što bi se plašili i šta je to čudno, pa pucnjave se dešavaju svaki dan -  rekao je Vasilije za Republiku rekavši da su i on i brat kod kuće.

- Vratili smo se iz Beograda i kod kuće smo. Dobro smo, oporavljamo se - rekao je Vasilije, a na pitanje ko ih je napao nije želeo da odgovori, kao što brat i on nisu ni policiji dali odgovore na pitanja o pucnjavi i napadačima.

- Nemam komentar na takva pitanja - bio je izričit Mirković.

Kako smo ranije pisali, Vasilije M. je krajem januara osuđen na 12 godina zatvora zbog ubistva konobara Stefana Lazarevića (26) u mestu Stubline kod ovog grada koji je ubijen u kafanskoj tuči.

Ubistvo se dogodilo krajem decembra 2018. godine na privatnoj žurki u jednom kafiću. Kako su mediji tada preneli Vasilije M. je nakon kraće svađe nožem izbo pet puta u srce Stefana, a nakon toga otišao kući i legao da spava. 

Drugi brat, Miloš M (26), prema našim saznanjima, hapšen je zbog narkotika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading