JEDAN OD DVOJICE IZREŠETANE BRAĆE OSUĐEN ZA UBISTVO: Izbo konobara nakon svađe u kafani!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pucnjava se dogodila juče oko 14 časova.

JEDAN OD DVOJICE IZREŠETANE BRAĆE OSUĐEN ZA UBISTVO: Izbo konobara nakon svađe u kafani!

Foto: ATA Images/E-stock

Vasilije M. (32) i njegov rođeni brat Miloš M. (26) upucani su juče u Obrenovcu. Kako saznaje Republika, Vasilije M., jedan od braće, osuđen je za ubistvo presudom Apelacionog suda.

Vasilije je krajem januara osuđen na 12 godina zatvora zbog ubistva konobara Stefana Lazarevića (26) u mestu Stubline kod ovog grada koji je ubijen u kafanskoj tuči.

Ubistvo se dogodilo krajem decembra 2018. godine na privatnoj žurki u jednom kafiću. Kako su mediji tada preneli Vasilije M. je nakon kraće svađe nožem izbo pet puta u srce Stefana, a nakon toga otišao kući i legao da spava. 

Drugi brat, Miloš M (26), prema našim saznanjima, hapšen je zbog narkotika.

Kako saznajemo, ni policija ne zna tačan broj u Ulici Miloša Obrenovića kod kojeg se desila pucnjava, jer su ranjeni momci sami otišli u dom zdravlja i tamo ispričali šta im se desilo.

Međutim, kada su stigli inspektori, braća nisu htela da sarađuju sa njima i otkriju detalje napada, kao ni tačnu adresu.

Naši reporteri su u toj ulici danas zatekli više policijskih patrola kako tragaju za tačnim mestom pucnjave,  ne bi li pronašli svedoke, snimke nadzornih kamera i čaure.

Podsetimo, juče u Obrenovcu oko 14 sati dogodila se pucnjava u kojoj su ranjena dva brata.

Oni su se kako smo nezvanično saznali javili u Urgentni centar. Jedan je nakon ukazane pomoći pušten kući.

Policija intezivno radi na identifikaciji napadača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading