OTKRIVAMO! Za ovim stolom je ubijen Ranko Eskobar (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eskobar je kobnog jutra pre 11 sati sedeo u kafiću na benzinskoj pumpi u Rušnju i ispijao kafu

OTKRIVAMO! Za ovim stolom je ubijen Ranko Eskobar (FOTO)

Foto: Republika

Reporteri Srpskog telegrafa posetili su danas kafić na benzinskoj pumpi u Rušnju, u kojem je 9. marta ubijen Ranko Radošević Eskobar (54). Propraćeni sumnjičavim pogledima stalnih gostiju, snimili su tačno mesto na kojem je Eskobar preminuo od teških povreda, ali i rupu od metka u izlogu, koja tu stoji s policijskim oznakama i devet dana posle zločina.

Kako saznajemo, Eskobar je kobnog jutra pre 11 sati sedeo u kafiću na benzinskoj pumpi u Rušnju i ispijao kafu. Na parkingu tog lokala držao je skupe automobile, mercedes i audi, koje je prodavao.

Republika

Foto: Republika

Rupa od metka u izlogu

U jednom trenutku na telefon su mu se javili lažni kupci automobila, pa je on izašao da ih dočeka. Tada je video da se pumpi pešice približavaju dva potpuno maskirana mladića, koja su odmah zapucala na njega, pa je pojurio unutra da se zaštiti.

Međutim, prema našim informacijama, napadači su tada pohitali za njim u kafe, gde su mu iz neposredne blizine ispalili nekoliko hitaca u leđa i jedan u glavu kada je pao na pod.

Naša ekipa primetila je i da je Eskobarov plac ispred pumpe krcat luksuznim vozilima i posle njegove smrti.

Republika

Foto: St/N. Pančić, MUP, Printscreen/Novosti

Ranko Radošević

Da podsetimo, ubrzo nakon ubistva u štek-stanu na Novom Beogradu uhapšeni su pucači Stefan Zlatanović (28) iz Lebana i Luka Vučetić (35) iz Kraljeva. Nekoliko dana kasnije uhapšeno je još četvoro osumnjičenih zbog pomaganja zločina, a među njima su i vođa navijača Partizana iz Brčkog Marko Pjanović (29) i njegova devojka Azra Šabanović (21).

Oni su osumnjičeni i za krađu golfa 4 u Kraljevu, kojim su se likvidatori dovezli do benzinske pumpe, a onda ga spalili u naselju Petlovo brdo, dok je Azra, navodno, učestvovala i u obrađivanju Radoševića da poveruje da se radi o kupcima automobila.

Imena drugo dvoje uhapšenih nisu otkrivena, ali je poznato da su u pitanju mladić D.K. iz Bijeljine i maloletna devojka (17) iz Beograda.

Republika

Foto: St/N. Pančić

Mesto zločina u Rušnju

Pjanović je na saslušanju izjavio da je zločin naručen zbog bojazni da će se Radošević osvetiti za ubistvo Luke Žižića na Novom Beogradu, čiji otac je bio dobar Eskobarov prijatelj.

Prema nezvaničnim informacijama, naručilac teškog ubistva krije se u redovima "vračarskog klana", usko povezanog s "kavačkim".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading