AKCIJA HAPŠENJA U PANČEVU: Dva muškarca skrivali osumnjičenog koji se tereti za UBISTVO u pokušaju u TC ''Big''

Autor:

Hronika

20.02.2023

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dežurna zamenica Osnovnog javnog tužilaštva Pančevo je nakon saslušanja P.B. i T.Ć. predložila Osnovnom sudu u Pančevu određivanje pritvora prema istima.

AKCIJA HAPŠENJA U PANČEVU: Dva muškarca skrivali osumnjičenog koji se tereti za UBISTVO u pokušaju u TC ''Big''

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Policija izvršila hapšenje

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo lišilo slobode P.B.(1976.) Ii T.Ć.(1973.) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela jer su dana 15.02.2023.g primili u svoj stan i krili učinioca krivičnih dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno nošenje oružja, M.S., koji je u TC "Big" u Pančevu iz vatrenog oružja koje je nedozvoljeno nosio ispalio projektil usled čega je jedna osoba zadobila teške telesne povrede.

Dežurna zamenica Osnovnog javnog tužilaštva Pančevo je nakon saslušanja P.B. i T.Ć. predložila Osnovnom sudu u Pančevu određivanje pritvora prema istima zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, na osnovu kog predloga je sud odredio pritvor prema P.B. i T.Ć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading