NOVI TRAG U ISTRAZI NESTANKA ANE VOLŠ? Brajan snimljen OVDE samo dan nakon što joj se gubi svaki trag! (VIDEO)

Autor:

Hronika

11.01.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se snimak na kome se vidi šta je suprug nestale Srpskinje radio dan nakon njenog nestanka!

NOVI TRAG U ISTRAZI NESTANKA ANE VOLŠ? Brajan snimljen OVDE samo dan nakon što joj se gubi svaki trag! (VIDEO)

Foto: Twitter/Instagram/Printscreen

Brajan Volš, čija je supruga Ana nestala u Masačusetsu 1. januara ove godine, snimljen je nadzornom kamerom u prodavnici zdrave hrane.

Tužioci navode da je on bio iskren po pitanju odlaska u ovu prodavnicu, ali da je lagao o posećivanju drugih mesta.

 

 

Podsetimo, Ana Volš (39) nestala je kada je krenula na aerodrom "Logan" u Bostonu, odakle je planirala da uhvati let za Vašington gde radi u agenciji za nekretnine. Policija kaže da ona nikada nije stigla na taj let, ali i da nema potvrde da je ušla u vozilo kojim je trebalod a se preveze do aerodroma.

Njen suprug Brajan Volš (46) uhapšen je zbog ometanja istrage, a policija je u podrumu kuće pronašla slomljeni nož i tragove krvi.

Tokom jučerašnjeg dana na lokalnoj deponiji pronađene su kese pune krvi, sekira, testera i tepih za koji se veruje da je iz podruma njihove porodične kuće. U kesama su se nalazila i sredstva za čišćenje, a on je snimljen ranije kako kupuje kućnu hemiju u vrednosti od 450 dolara. Takođe, istraga je navodno otkrila da je Brajan pretraživao na internetu "kako se otarasiti tela od 50 kilograma" i "kako raskomadati telo".

Kako su bostonski novinari juče prenosili, neimenovani izvori su potvrdili da su na tepihu i testeri koji su pronađeni na smetlištu pronađeni biološki materijal, odnosno krv i ljudsko tkivo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading