MAJKA ANE VOLŠ U ŠOKU: Brajan mi je spasao život, ali ako je ovo istina on se pretvorio u ZVER!

Autor:

Hronika

10.01.2023

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milanka Ljubičić, majka Ane Volš posle vesti da su nađeni predmeti koji bi mogli da ukazuju da je njen zet Brajan Volš počinio ubistvo supruge u Kohasrtu u Americi, otkrila je za Republiku da je sada osumnjičeni njoj spasio život pre godinu dana.

MAJKA ANE VOLŠ U ŠOKU: Brajan mi je spasao život, ali ako je ovo istina on se pretvorio u ZVER!

Foto: Prinstkrin/Instagram/anawalshe

Ana Volš sa majkom Milankom Ljubičić

Slomljena od tuge zbog nestanka ćerke ali i od šoka usled osumnjičenja ćerkinog muža za Anin nestanak, Milanka kaže da ne može da poveruje da je on uopšte bio u stanju da počini zločin.

Beogradska gospodja ističe da se njen zet lepo slagao sa njenom ćerkom i da je bio dobar otac. Izgubljena jer ne zna kome da veruje u vezi sa vestima koje do nje stižu priseća se kako je zet uvek bio dobar u njenim očima.

Nesrećna žena objašnjava da bi sigurno bila mrtva da Brajan prilikom njenog boravka u Americi u njihovoj kući nije  čuo da je ona pala i pritekao joj u pomoć.

- Zet je uvek bio dobar i ja neću da verujem da je istina ovo što pišu. Mnogo je laži. Ako je istina da joj je naudio on je morao da se pretvori u zver od plemenitog čoveka. Spasao mi je život pre godinu dana kada sam bila kod njih. Zet je čuo da sam pala iako smo bili na različitim spratovima kuće i reagovao je brzo da mi pomogne. Ana je bila u drugom delu kuće i nije ništa čula. Brajan je pozvao hitnu. Odmah su dosli hitna, policija i vatrogasci, jer kod njih to tako ide. Ispostavilo se da sam imala moždani udar. To se dogodilo 25. decembra. Zet mi je obezbedio lečenje u najboljoj bolnici. Operisana sam tamo i bila mesec dana u bolnici. U martu sam tek došla u Beograd - ispričala  je Milanka.

Inace, Ana Volš (Ljubičić) trgovac nekretninama i majka tri mala dečaka nestala je u novogodišnjoj noći, a njen muz je nestanak prijavio posle tri dana. U nedelju je uhapšen zbog remećenja istrage, a sada ga sumnjiče za Anino ubistvo jer su u podrumu njihove kuće pronadjeni nož i tragovi krivi  kao i brojni predmeti koji bi mogli biti korišćeni u ubistvu i njegovom prikrivanju.

Takođe, američki mediji pišu da je otkriveno da je Brajan na Guglu pretraživao način na koji se može otarasiti tela težine oko 50 kilograma. Istraga je otkrila i da je Anin mobilni telefon u kući bio do 2. januara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
pinokio

10.01.2023 13:27

vreme je da se u istragu ukljuce i kompanije za zivotna osiguranja , oni su malo jaca mafija od glupih policajaca . Ta istraga moze da resi problem