DUŠKO GURNUO NEMANJU KA OGRADI, A REKAO KAKO JE DEČKO SAM PAO SA TERASE PIJAN: Snimak otkrio jezivu istinu o incidentu iz kladionice

Autor:

Hronika

22.12.2022

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja je u teškom stanju, ima brojne prelome i hematom na glavi.

DUŠKO GURNUO NEMANJU KA OGRADI, A REKAO KAKO JE DEČKO SAM PAO SA TERASE PIJAN: Snimak otkrio jezivu istinu o incidentu iz kladionice

Foto: ST/V. LUKIĆ

Policija vrši uviđaj

Policija u Lazarevcu juče je obavila razgovor sa Nikolom R. i Dušanom R., nakon što je ispred kladionice, nađeno telo Nemanje K. (32) u lokvi krvi.

Oni su, navodno, tokom istrage izjavili da je muškarac "bio pijan i da je sam pao sa terase".

Međutim, zamenik Višeg javnog tužilaštva u Beogradu zatražio je snimak sa kamera koji je otkrio jezive detalje.

- Na njemu se vidi da su se Duško i Nemanja posvađali u kladionici, da su zatim izašli na terasu gde je došlo do tuče. Na delu snimka se vidi kako Duško gura Nemanju ka ogradi i kao on pada sa terase. Ubrzo je tužilac naredio da se uhapsi i odredi zadržavanje Dušku koji će u toku dana biti saslušan - navodi izvor iz istrage za Telegraf.

Nemanja se nalazi u teškom stanju. Lakari u Urgentnom centru su mu konstatovali hematom na glavi i mnogobrojne prelome na telu jer je pao sa visine od tri metra, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading