IZAŠAO IZ ZATVORA, PA MLATIO NASUMIČNO LJUDE PO ULICI: Đurko Uhelja se iživljavao nad nedužnima, njegova žena snimala ovaj UŽAS! (VIDEO)

Autor:

Hronika

14.12.2022

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolesni snimak osvanuo je na društvenoj mreži TikTok, a scene su potresne!

IZAŠAO IZ ZATVORA, PA MLATIO NASUMIČNO LJUDE PO ULICI: Đurko Uhelja se iživljavao nad nedužnima, njegova žena snimala ovaj UŽAS! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Đurko Uhelja Keš, koji je skoro izašao iz zatvora zbog ubistva i koji je pretio Kristijanu Goluboviću i njegovoj ženi sinoć je krenuo nasumično da bije ljude.

Ono što je je najviše šokiralo javnost je da je ovaj incident snimala live na TikToku njegova partnerka Jelena.

Kako stoji i u opisu snimka, a o čemu svedoči i zabeležen video, čovek je opasan po okolinu.

Na snimku se jasno vidi kako prilazi nepoznatom muškarcu, dok u sledećem trenutku skače na njega, obara ga na pod i kreće da ga udara u glavu.

Podsetimo, Kristijan Golubović i njegova supruga Kristina Spalević, tvrdili su da su dobili pretnje smrću od nepoznatog muškarca.

Utvrđeno je potom da je reč o Kristijanovom cimeru iz zatvora, sa kojim je imao sukobe i dok su bili iza rešetaka. Naime, Đurko Uhelja Keš, kojeg je Golubović navodno pretukao dok su bili u zatvoru, nastavio je sukob sa bivšim zadrugarom i po izlasku s robije.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading