OVO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO U JEZIVOJ NESREĆI KOD VRANJA: Stefan bio u audiju smrti - sleteo s puta i zakucao se u stub (FOTO)

Autor:

Hronika

05.12.2022

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan je preminuo na mestu nesreće u selu kod Vranja.

OVO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO U JEZIVOJ NESREĆI KOD VRANJA: Stefan bio u audiju smrti - sleteo s puta i zakucao se u stub (FOTO)

Foto: Printscreen/Facebook/Za Naše Vranje

Stefan V. poginuo kod Vranja

Stefan V. (25) iz sela Uševice poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u selu Vlase nadomak Vranja.

Kako se saznaje, saobraćajna nesreća se dogodila juče oko 17 sati, kada je, automobil "audi 80" kojim je upravljao mladić, sleteo sa kolovoza, udario u betonski stub i prevrnuo se.

On je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Uviđaj je obavljen po nalogu nadležnog tužilaštva.

Istraga će utvrditi sve okolnosti ove nesreće.

Stefan V. će sutra biti sahranjen.

Na stotine ljudi izjavilo je saučešće porodici stradalog mladića putem društvenih mreža, navodeći da je "velika tuga što se ugasio jedan mladi život". Oni koji su ga poznavali naveli su da će ga "pamtiti po smehu i vedrini".

Foto: Printscreen/Facebook/Za Naše Vranje

Stefan V. poginuo kod Vranja

Vranje su u prethodnih mesec dana zadesile teške saobraćajne nesreće u kojima su upravo mladići bili na ivici života, a juče se jedan život i ugasio.

Da podsetimo, u saobraćajnoj nesreći koja se početkom novmebra dogodila u Vranju, teške telesne povrede zadobio je maloletni motociklista, potvrđeno je tada u PU Vranje.

Do nesreće je došlo 1. novemba oko 23 časa na raskrsnici ulica Kralja Stefana Prvovenčanog, Jovana Hadživasiljevića i Milunke Savić.

U sudaru putničkog vozila i motocikla, vozač motocikla iz Vranja je zadobio teške telesne povrede. On je transportovan u KC Niš.

Vozač putničkog vozila takođe je iz Vranja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading