TRUDNICA POVREĐENA U UDESU KOD ČAČKA: Hitna pomoć ženu odmah prevezla u bolnicu - preti joj prevremeni porođaj!

Autor:

Hronika

25.11.2022

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pacijentkinja je primljena u službu urgentne medicine, ali ubrzo nakon prijema i opservacije iznenada počinju simptomi porođaja.

TRUDNICA POVREĐENA U UDESU KOD ČAČKA: Hitna pomoć ženu odmah prevezla u bolnicu - preti joj prevremeni porođaj!

Foto: RINA

Hitna pomoć zbrinjava povređene

U selu Goričani kod Čačka došlo je do saobraćajne nezgode i kojoj je lakše telesne povrede zadobila trudnica srednjih godina. Ona je odmah hospitalizovana u Opštu bolnicu u Čačku.

- Pacijentkinja je primljena u službu urgentne medicine sa lakim telesnim povredama. Međutim, ubrzo nakon prijema i opservacije iznenada počinju simptomi porođaja i žena je prebačena na odeljenje ginekologije - rečeno je za RINU u Opštoj bolnici u Čačku.

Prema proceni lekara, trudnica je u šestom mesecu trudnoće.

U Srbiji se u novembru dogodila još jedna saobraćajna nesreća u kojoj je trudnica teško povređena.

Naime, u Pančevu se 10. novembra oko 1 sat iza ponoći, dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je auto udario trudnicu (24) koja je vozila električni trotinet.

Beba je odmah preminula, a njoj su se borili za život.

M. K. (19) vozač koji jeu Banatskom Novom Selu udario trudnicu T. I. (24) koja je bila u osmom mesecu trudnoće, imao je probnu vozačku dozvolu i vozio je automobil sa 0,55 promila alkohola u krvi.

Prema nekim informacijama, sumnja se da T. I. (24) kao vozač električnog trotineta nije postupila po pravilima saobraćaja (pravilo desne strane) i udarila je u levi bočni deo putničkog vozila "reno megan" koji je mladić vozio pod dejstvom alkohola i probnom vozačkom dozvolom.

- Ona je bila u 8. mesecu trudnoće i prevezena je do Opšte bolnice u Pančevu gde joj se stanje iznenada pogoršalo i oko jedan sat ujutru je došlo do pobačaja - kazao je tada izvor.

Na mesto nesreće odmah su izašli Saobraćajna policija i zamenik OJT Pančevo. Daljim radom ustanovljeno je da je vozač M.K. nakon saobraćajne nezgode napustio lice mesta, ali se ubrzo potom vratio na mesto nezgode gde je i zatečen po dolasku patrole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading