OVO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO KOD TOPOLE: Đorđe krenuo u Kragujevac, sleteo automobilom s puta i zakucao se u drvo!

Autor:

Hronika

19.11.2022

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajna nesreća dogodila se u selu Božurnja, kada je mladić Đorđe S. izgubio kontrolu za volanom.

OVO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO KOD TOPOLE: Đorđe krenuo u Kragujevac, sleteo automobilom s puta i zakucao se u drvo!

Foto: Facebook

Đorđe S.

Mladić koji je sinoć oko 22 sata nastradao u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u blizini Topole  je Đorđe S. (27) iz sela Junkovac, koji je život izgubio kada je izgubio kontrolu nad svojim automobilom.

Saobraćajna nesreća dogodila se u selu Božurnja, kada je mladić Đorđe S. izgubio kontrolu za volanom, sleteo sa puta i udario u drvo.

- Nesrećenog mladića pronašao je neko od vozača koji su tuda prolazili, kasnije smo čuli da je nastradali krenuo za Kragujevac. Na lice mesta su stigli vatrigasci i Hitna pomoć. Nesrećni mladić je bio još živ kada su stigle ekipe hitne pomoći i vatrogasci koji su ga izvlačili iz smrskanog automobila ali na žalost ubrzo je podlegao povredama, nakon što je transportovan u KC Kragujevac - kažu meštani sela kod Topole.

Republika

Foto: Facebook

Đorđe S. poginuo kod Topole

U selu odakle je nastradali mladić zavladao je muk, a komšije i prijatelji imaju samo reči hvale za ovog momka.

- Ne znam šta je ovo, za desetak dana izgubili smo tri mlada života. Prvo nesreća u Trnavi, potom ovaj dečko što je vozio motor, sad naš drug, ovo je prava tragedija za čitav kraj. Vredan i dobar momak, pošten, nikada nije brzo vozio, ne znamo šta se desilo i kako je tako nastradao. Možda klizav i valovit put, krivina, sam Bog zna zašto ga uze od nas, sada kada je život bio pred njim, još ni porodicu nije zasnovao, a imao je toliko planova i snova kao i svako - pričaju drugari i komšije nastradalog mladića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading