"UMIRE" OD SMEHA! Jedina žena klana Belivuk-Miljković vidno raspoložena stigla u Specijalni sud! (FOTO)

Autor:

Hronika

21.10.2022

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađana Sekulić, koja se tereti da je bila pripadnica klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, stigla je u Specijalni sud.

"UMIRE" OD SMEHA! Jedina žena klana Belivuk-Miljković vidno raspoložena stigla u Specijalni sud! (FOTO)

Foto: Nikola Mutić

U Specijalni sud, u kom bi danas trebalo da bude nastavljeno suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i ostalim pripadncima njihovog klana, koji se terete za sedam ubistava, silovanje na stadionu Partizana, trgovinu drogom i držanje oružja, u pratnji Žandarmerije naoružane dugim cevima stigli su optuženi koji borave u Centralnom zatvoru.

Na suđenje, u pratnji branilaca klana, stigla je i jedina žena bande Slađana Sekulić vidno raspoložena. Ona se smejala i razgovarala sa advokatom Stefanom Jokićem.

Republika

Foto: Nikola Mutić

 

Inače, Slađana Sekulić je jedina žena u ozloglašenom klanu. Ona se tereti da je bila njen pripadnik, a na optuženičkoj klupi nalazi se i  i njen suprug, bivši policajac Dragan Sekulić, koji je promenio ime u Vlado Georgiev.

Njih dvoje u sudnici sede na različitim stranama i nemaju komunikaciju, jer je Georgiev i dalje u pritvoru.

Republika

Foto: Nikola Mutić

 

Veljko Belivuk i Miljković su, podsetimo, u ponedeljak izneli svoju odbranu u kojoj su negirali izvršenje najtežih krivičnih dela. Danas je planirano izjašnjavanje još osmoro okrivljenih, posle čega sledi ispitivanje trojice svedoka saradnika, Bojana Hrvatina, Nikole Spasojevića i Srđana Lalića.

Svedoci saradnici, koji su bili pripadnici klana i odlučili da progovore o svim zločinima, u obavezi su da svoje iskaze ponove u sudnici. Oni do sada nisu saslušavani u prisustvu Belivuka i Miljkovića i ovo će biti njihovo prvo suočenje od kako su sklopili nagodbe sa tužilaštvom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading