Ovako se branio Belivukov saradnik Vučeljić: NAVIJAČI SU FINA DECA! Za skaj nije hteo da se izjasni!

Autor:

Hronika

20.10.2022

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brate, ne znam šta mi je I.S. (silovani mladić) rekao ko ga je prebio kad sam ga pitao za masnicu na oku, rekao je Vučeljić tužiocu.

Ovako se branio Belivukov saradnik Vučeljić: NAVIJAČI SU FINA DECA! Za skaj nije hteo da se izjasni!

Foto: Starsport, E-stock

Marko Miljković i Veljko Belivuk

Aleksandar Vučeljić koji se tereti za trgovinu drogom, zastrašivanja, otmicu mladića kojeg je klan Velje Nevolje silovao i da je ustupljivao automobile, negirao je optužbe, a bespotrebno je ispričao ceo život navodeći da je bio robijaš, koji je pre pet šest godina rešio da se promeni otvorivši firmu za renta-kar kod stadiona Partizana i da sa navijačima vodi restoran. On je priznao da je prodavao karte za utakmice.

- Znate kako smo strašni ja, moja trudna žena i ćerka...- ironično je rekao Vučeljić.

Okrivljeni kaže da mu smeta što se baza klana na stadionu "Partizana" zove kolokvijalno bunker i priznaje da je mirio navijače, suprostavljene frakcije Partizana.

- To nije bunker nego restoran i bio je nekada najlepši, sa najlepšom baštom koji je postao leglo za komarce i zmije jer ga je uprava Partizana upropastila, a navijači su od toga napravili lepo mesto gde su se družili, vežbali, igrali stoni tenis i bilijar, i nije tačno da su se tu odvijali samo kriminalni poslovi. Navijači su fina deca - rekao je on.

Vučeljić negira i da je imao štek stan i kao i nekoliko drugih članova klana počinje da priča tužnu životnu priču.

-To nije štek stan nego stan u kojem sam živeo sa porodicom, gde je na poštanskom sandučetu i na vratima stana pisalo naše prezime. Ja nemam gde da živim jer imam stan u Vojvode Vlahovića od 50 kvadrata, a u njemu nisam mogao da živim sa porodicom kod oca, majke dijabetičara i brata šizofreničara. Brat i otac pale cigaru na cigaru i morao sam da se odselim - pravdao se.

Republika

Foto: MUP Srbije

Bunker na stadionu Partizana

 

On je nadalje negirao da ima ikakve veze sa oduzetom drogom za koju je optužen sa klanom, a priznao je da je kod optuženog Vladimira Dimitrijevića popravljao kola i da ga zna ceo život.

Majka mi je dala pare, prodala je splav

Vučeljić se pravdao da novac koji je policija oduzela prilikom pretresa njegovog iznajmljenog stana nije stekao od kriminalnih poslova i prodaje droge. Rekao je da mu je oduzeto 31.000 evra.

- Majka mi je dala 13.000 evra od prodaje splava u Ostružnici, a posle mi je dala u dinarskoj protivvrednosti oko 4.000 evra, a ostatak smo žena i ja uštedeli. Nameravali smo da kupimo jednog dana stan - tugaljivo je pričao Vučeljić.

"Neću da se izjasnim za skaj"

Aleksandar Vučeljić nije odgovorio na pitanje tužioca da li je koristio skaj telefon.

Što se toga tiče neću se izjašnjavati, rekao sam da nemam veze sa porukama koje su mi pokazane, kao ni sa Francuskom - kazao je optuženi, a onda se tužiocu obratio sa brate:

Republika

Foto: pexels.com/TanjugAp/Ilustracija

Skaj aplikacija, Ilustracija

 

- Brate, ne znam šta mi je I.S. (silovani mladić) rekao ko ga je prebio kad sam ga pitao za masnicu na oku. Spomenuo je Pera Alkatraza, ali sam ga prekinuo - odgovorio je Vučeljić na pitanje tužioca zna li otkuda silovanom modrica na licu i je l ga pitao za njeno poreklo jer je prethodno izjavio da mu je dao sunčane naočare da prikrije tragove nasilja.

Uprava i fudbaleri sa Miljkovićem igrali bilijar?

Marko Miljković Mesar se javio za reč i Vučeljića pitao da li je uprava kluba Partizan dolazila u restoran i da li je znala da ga vode navijači i da su se fudbaleri tu slikali, gde su i svi zajedno umeli da igraju bilijar, stoni tenis i da su se družili.

- Da, znala je uprava da mi to vodimo. Deca navijači su tu noću pravila žurke i ujutru sam ih zaticao da spavaju kao sardinine po restoranu. Uprava i fudbleri su igrali sa navijačima stoni tenis i bilijar i znali su šta se u restoranu dešava. Službene kancelarije nalaze se na spratu i do njih vode stepenice iz prostora restorana - rekao je Vučeljić.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading