VELJA SE NABILDOVAO U ĆELIJI! Belivuk se pojavio u šok izdanju: Počelo suđenje monstruoznom klanu!

Autor:

Hronika

17.10.2022

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje monstruoznom klanu Veljka Belivuka počelo je danas u Specijalnom sudu u Beogradu. Svih trideset dvoje okrivljenih pristupili su u sudnicu, kao i njihovi branioci.

VELJA SE NABILDOVAO U ĆELIJI! Belivuk se pojavio u šok izdanju: Počelo suđenje monstruoznom klanu!

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ

Veljko Belivuk

U publici su porodice okrivljenih, a suđenje prate i porodice žrtava ovog klana optuženih za sedam ubistava u dve optužnice.

Advokati okrivljenih uporni su da se sudija izjasni o Skaju kao dokazu, pozivajući se da su u sudskim predmetima okruženju izuzimani kao dokaz iz sudskih spisa.

Insistiraju na tome da je Vrhvni sud Francuske Skaj zapise sa Skaja proglasio da nisu zakoniti dokazi.

Advokatica okrivljnih bračnog para Sekulić- Georgiev pobunila se što su prisluškivani u stanu i u kući, a ne kako je sud predstavio u poslovnom prostoru.


Veljko Belivuk je izašao za govornicu, nabildovan, u beloj maijici sa kratkim rukavima, belim dubokim patikama, svetlo plavim farmerkama. Rekao je da nema izmena u njegovim ličnim podacima. Isto su ponovili i ostali optuženi, s tim što oni nisu izlazili za govovrnicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading