JOŠ JEDNA ŽRTVA PREVRTANJA AUTOBUSA KOD LESKOVCA! Nina i Mirko nisu preživeli stravičan udes!

Autor:

Hronika

28.08.2022

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

U saobraćajnoj nesreći kod Leskovca, kada je došlo do prevrtanja autobusa, poginule su dve osobe, među kojima je i Mirko Višnjički iz Sremske Kamenice kod Novog Sada. Mirko je danima bio u komi, da bi nakon višednevne borbe podlegao teškim povredama koje je zadobio u nesreći.

JOŠ JEDNA ŽRTVA PREVRTANJA AUTOBUSA KOD LESKOVCA! Nina i Mirko nisu preživeli stravičan udes!

Foto: printskrin/RTS

- Kao porodica smo juče sahranili našeg dedu, oca, tasta. Čovek je bio zdrav, prav i vitalan, iako u 69 godini života. Bavio se vinogradarstvom. Otišao je na odmor sa kojeg nam se više nikada nije vratio. U nedelju su Mirkov sin i snajka preko medija saznali za prevrtanje autobusa i na nagovor tetke krenula je potraga. Dolaze do saznanja da je Mirko operisan u Kliničkom centru u Nišu, saznaju da njegovo stanje nije nimalo stabilno, kako su prenosili mediji - kažu iz porodice za beogradske medije.

Kako ističu, po dolasku u Niš saznaju da je Mirkovo stanje veoma ozbiljno.

- Otac je bio u komi. Lekari nisu bili optimistični u vezi njegovog skorog oporavka. Porodica odlučuje da se vrati kući za Novi Sad i da prati njegovo stanje. Po dolasku u Novi Sad, u večernjim časovima, saznajemo da je nastupila moždana smrt. Do jutra su lekari potvrdili da su Mirkove vitalne funkcije otkazale i da je preminuo - naveli su iz porodice.

Podsetimo, stravična saobraćajna nesreća dogodila se prošle nedelje na auto-putu Leskovac-Niš. Pored Mirka, u nesreći je stradala Nina Nićiforović, turistički vodič.

Foto: Privatna arhiva

Nina Nićiforović

Ministarstvo unutrašnjih poslova je zbog saobraćajne nesreće na auto-putu kod mesta Pečenjevce po hitnom postupku izvršilo nadzor u privrednom društvu "Severtrans a.d." iz Sombora i tom prilikom je utvrđeno više od 100 prekršaja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading