NINI JE OVO BILO PRVO I POSLEDNJE PUTOVANJE! Oglasila se neutešna sestra nastradale devojke kod Leskovca!

Autor:

Hronika

22.08.2022

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Sestra nastradale Nine Nićiforović (34) u saobraćajnon nesreći kod Leskovca jedva je smogla snage da kaže par rečenica o njoj, ovo je nesrećnoj devojci bila prva i poslednja tura kao vodič.

NINI JE OVO BILO PRVO I POSLEDNJE PUTOVANJE! Oglasila se neutešna sestra nastradale devojke kod Leskovca!

Foto: Privatna arhiva

Nina Nićiforović

Nina je nastradala juče ujutru kada je autobus koji se vraćao iz Grčke sleteo s puta i prevrnuo se na bok. Nažalost nesrećna devojka nastradala je na licu mesta, a više putnika je povređeno. 

Nataša, sestra nastradale devojke u kratkoj izjavi za medije navela je da joj je srce puklo od bola. 

Šta da vam kažem. Ona mi bila najbrižnija, najemotivnija i najvažnija osoba u životu. Moje srce puklo je kada sam saznala tužne vesti - rekla je neutešna Ninina rođena sestra Nataša Nićiforović.

Slomljenog srca Nataša kaže da je Nina Nićiforović imala najlepši osmeh i da će je svi pamtiti po njemu i po dobroti.

Nina je rođena u Senti, gde je i završila gimnaziju, a pritom i Pravni fakultet u Novom Sadu. Živela je u Kanjiži za vreme srednjoškolskih dana, a potom se preselila u Novi Sad, pa tamo i ostala. Uvek je u duši bila avanturista, pa je zato i odradila licencu za turističkog vodiča. I ovoga leta je počela da vodi ture - objasnila je nesrećna devojka. 

Porodicu Nićiforović niko zvanično nije obavestio da je Nina poginula. Tragičnu vest saopštili su im Natašin momak i jedna rođaka koji su to saznali putem medija.

Kad smo to čuli, zvali smo nišku i leskovačku policiju i bolnice kako bismo saznali da li je to tačno. I na kraju su nam potvrdili najgoru vest - jedva je izgovorila Nataša.

Bonus video:

 

Komentari (0)

Loading