POZNATO STANJE POVREĐENIH U NESREĆI KOD LESKOVCA: Jedan muškarac operisan!

Autor:

Hronika

22.08.2022

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U KC Niš je prevezeno 16 putnika, od kojih je 13 otpušteno odmah dok je troje pomenutih zadržano na lečenju I posmatranju

POZNATO STANJE POVREĐENIH U NESREĆI KOD LESKOVCA: Jedan muškarac operisan!

Foto: printskrin/RTS

Muškarac star 69 godina, koji je zadobio prelom ruke i rebara, juče u teškoj saobraćajnoj nesreći na auto putu Leskovac – Niš, nakon operacije u Kliničkom centru u NIšu stabilnih je vitalnih parametara a njegov postoperativni tok protiče uredno, saznaje “Blic” u ovom zdravstvenom centru.

-Dečak star 12 godina koji je nakon pregleda bio zadržan na Klinici za hirurgiju otpušten je kući, a na kućno lečenje će danas biti otpuštena i žena stara 59 godina koja je bila na ortopediji – kažu u KC Niš.

Kako su mediji pisali, autobus somborskih tablica, koji je vraćao putnike sa letovanja u Grčkoj, iz još neutvrđenih razloga sleteo je sa kolovoza, kretao se travnatom površinom nekoliko stotina metara a zatim se prevrnuo na bok. U nesreći je na licu mesta poginula turistički vodiš N.N. dok su povređena 33 putnika.

U KC NIš je prevezeno 16 putnika, od kojih je 13 otpušteno odmah dok je troje pomenutih zadržano na lečenju I posmatranju.

Ostali povređeni su zbrinuti u bolnici u Leskovcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading