NAJMLAĐI POVREĐENI IMA 6 GODINA! Novi detalji nesreće u Bugarskoj: Teško povređeno osmoro, razbijali stakla da izađu iz autobusa! (VIDEO)

Autor:

Hronika

14.08.2022

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 20.10 u blizini mesta Stara Zagora hospitalizovano je 17 osoba, od kojih je teško povređeno osmoro.

NAJMLAĐI POVREĐENI IMA 6 GODINA! Novi detalji nesreće u Bugarskoj: Teško povređeno osmoro, razbijali stakla da izađu iz autobusa! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Facebook/BG voice

Najmlađi povređeni ima 6 godina, a dvoje je u izuzetno teškom stanju, rekla je za BG voice portparolka glavnog tužioca Siika Mileva. Jednoj od putnika najverovatnije će biti amputiran ud.

Još četiri odrasle osobe takođe su hospitalizovane sa težim povredama.

Prema informacijama MUP-a, nezgoda se dogodila oko 20.10 časova na 216 km na autoputu kao nekoliko minuta pre nego što je u tom području padala jaka kiša.

 

 

Očevidac u automobilu koji je putovao iza autobusa rekao je za BG VOICE da je video kako vozilo sleće sa kolovoza pre nego što se okrenuo.

Putnici u vozu bili su 38 dece i 11 odraslih. Iz autobusa  su uspeli da izađu kroz prozore. Neki od njih su razbili i prednje i zadnje staklo da bi izašli.

Razlozi nezgode nisu jasni, poznato je da je kolovoz bio mokar, ali postoje i verzije da je vozač bio rasejan.

Svedoci su rekli da je jedan od roditelja dece zamolio vozača da pomeri sedište pored njega kako bi mogao da sedne. Vodič se okrenuo da mu pokaže kako da to uradi i to mu je verovatno odvuklo pažnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading