DIJANINE GAĆICE ZAVRŠILE NA SUDU: Hrkalovićeva govorila o svojim intimnim fotografijama

Autor:

Hronika

28.04.2022

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović iznoseći svoju odbranu pred sudom komentarisala je i svoje intimne fotografije.

DIJANINE GAĆICE ZAVRŠILE NA SUDU: Hrkalovićeva govorila o svojim intimnim fotografijama

Foto: Instragram Printscreen

Hrkalovićeva je juče saslušana u Specijalnom sudu u Beogradu i odgovarajući na pitanja suda istakla je da se pominje u odre|enim razgovorima.

- Naizmenično su me Dejan Milenković i njegov zamenik Tomislav Radovanović obavestili da se pominjem u nekom razgovoru. Kako mi je rečeno, parafraziram, radi se o tome da su lice A i lice B komentarisali intimne fotografije na kojima sam, a koje je licu A pokazalo lice C - rekla je Hrkalovićeva dodavši da je reč o fotografijama na kojima se samo ona nalazi.

Ona je istakla da nikome nije govorila da se bilo šta uklanja, te da je prema njenim saznanjima, sav taj materijal dostavljen tužiocu.

Istakla je i da joj je neprijatno zbog pomenutog pominjanja, ali da je nju samo zanimalo to što je lice C dostavilo te fotografije, ali ne i to što su ga lice A i lice B komentarisali.

Republika

Foto: ATA Images

 

 

Podsetimo, kao što je Republika već pisala, advokat Hrkalovićeve Vladimir Đukanović zatražio je da sud kao svedoke sasluša bivšeg ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića, kao i bivšu višu javnu tužiteljku Natašu Krivokapić.

Kao svedoka je predložio i bivšeg direktora policije Vladimira Rebića.

- Bivšeg ministra predlažem na okolnosti da vidimo da li je on bio taj koji je naredio da se ne pošalje izveštaj Višem tužilaštvu - rekao je Đukanović, navodeći da smatra da je "ministar Stefanović već morao da bude saslušan jer je njegovo ime češće pominjano u optužnici nego ime Dijane Hrkalović".

- Ministar Stefanović je morao da bude obuhvaćen optužnim predlogom i da sedi ovde na optuženičkoj klupi, a tužilac nije tražio da bude saslušan ni kao svedok - rekao je Đukanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tosa

28.04.2022 09:57

A gacice 🤷 gde su 😅 Diki jesi pice 👌