EVROPOL RUKOVODI VELIKOM AKCIJOM HAPŠENJA! Najnoviji detalji privođenja Darka Šarića i prljavih inspektora!

Autor:

Hronika

14.04.2022

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optuženi narko-bos Darko Šarić uhapšen je u svojoj vili na Senjaku u okviru velike akcije Evropola i Evrodžasta, saznaje Republika.

EVROPOL RUKOVODI VELIKOM AKCIJOM HAPŠENJA! Najnoviji detalji privođenja Darka Šarića i prljavih inspektora!

Foto: Srpski telegraf

- Velikom međunarodnom akcijom hapšenja, koja se istovremeno odvija u više zemalja Evrope, zemljama regiona ali i sveta, odnosno u Ekvadoru, rukovodi Europol. U Srbiji su u akciju uključeni Uprava kriminalističke policije MUP-a Srbije i Tužilaštvo za organizovani krimina. U tužilaštvo će tokom sutrašnjeg dana najverovatnije biti privedeni osumnjičeni, koji se dovode u vezu sa kriminalnom grupom, koju je kako se navodi u naredbi, organizovao Darko Šarić - kaže izvor Kurira.

Podsetimo, uz Šarića uhapšen je i njegov advokat Dejan Lazarević, koji zastupa i ozloglašenog kriminalca Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i njegovog pajtosa Marka Miljkovića.

Iza rešetaka našao se i Uroš Mišić, huligan koji je u srpskoj javnosti ostao poznat kada je pre 15 godina policajcu u civilu Nebojšu Trajkoviću u usta gurnuo upaljenu baklju, zbog čega je osuđen na pet godina robije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading