DIJANA ZVALA STEFANOVIĆA DA SVEDOČI! Detalji sa ročišta u Specijalnom sudu, ODBRANA PREDLOŽILA JOŠ DVA SVEDOKA!

Autor:

Hronika

27.04.2022

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Đukanović, advokat bivše državne sekretarke Dijane Hrkalović, optužene za trgovinu uticajem, predložio je da Nebojša Stefanović, ministar odbrane bude svedok u tom postupku!

DIJANA ZVALA STEFANOVIĆA DA SVEDOČI! Detalji sa ročišta u Specijalnom sudu, ODBRANA PREDLOŽILA JOŠ DVA SVEDOKA!

Foto: ATA Images

Pored njega, Vladimir Đukanović pozvao je za svodoke bivše direktora policije Vladimir Rebića i višu javnu tužiteljku Natašu Krivokapić.

- Bivšeg ministra predlažem na okolnosti da vidimo da li je on bio taj koji je naredio da se ne pošalje izveštaj Višem tužilaštvu - rekao je Đukanović, navodeći da smatra da je "ministar Stefanović već morao da bude saslušan jer je njegovo ime češće pominjano u optužnici nego ime Dijane Hrkalović".

- Ministar Stefanović je morao da bude obuhvaćen optužnim predlogom i da sedi ovde na optuženičkoj klupi, a tužilac nije tražio da bude saslušan ni kao svedok - rekao je Đukanović.

Podsetimo, Hrkalovićeva je optužena da je kočila istrage, sklanjala dokaze i pomagala ljudima iz kriminalnog miljea da ne budu procesuirani.

Na prethodnom suđenju ona je negirala krivicu i najavila da će detaljno izneti svoju odbranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading