DIJANA HRKALOVIĆ UTRČALA U ZGRADU SUDA! Pogledom sasekla novinare i prošla pored njih! (VIDEO)

Autor:

Hronika

27.04.2022

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP, stigla je u Specijalni sud gde će danas biti nastavljeno suđenje njoj i dvojici nekadašnjih policijskih funkcionera.

DIJANA HRKALOVIĆ UTRČALA U ZGRADU SUDA! Pogledom sasekla novinare i prošla pored njih! (VIDEO)

Foto: Republika

Pre nje stigao je i njen advokat Vladimir Đukanović, kao i bivši načelnik novosadske policije Milorad Šušnjić, jedan od optuženih, sa svojim advokatom.

Dijana Hrkalović, koja je optužena za trgovinu uticajem, danas bi prvi put trebalo da sudu predloži dokaze i svedoke, za koje smatra da joj idu u korist i da će joj pomoći da se brani od optužnice Tužilaštva za organizovani kriminal u kojoj se navodi da je kočila istrage, sklanjala dokaze i pomagala ljudima iz kriminalnog miljea da ne budu procesuirani.

Na prethodnom suđenju ona je negirala krivicu i najavila da će detaljno izneti svoju odbranu.

Bivša državna sekretarka u MUP-u Srbije optužena je za dva krivična dela trgovina uticajem u produženom trajanju, zbog čega je tužilaštvo sudu predložilo da je osudi na kaznu od pet godina zatvora.

Optužnicom su obuhvaćeni i nekadašnji načelnik Službe za spcejilane istražne metode Dejan Milenković Bagzi, kao i bivši načelnik novosadske policije Milorad Šušnjić.

Za Milenkovića tužilac je predložio godinu dana zatvora, a za Šušnjića dve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading