PREDRAG JE UBIO VLADANA, NENAD PRIČA NEBULOZE: Majka likvidiranog kik boksera ne veruje u šokantne tvrdnje iznesene na ročištu za zločin star 25 godina!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Draginja Cvetković, majka ubijenog kik boksera Vladana Cvetkovića, koji je pre 25 godina likvidiran ispred stadiona Crvene Zvezde u Beogradu, u neverici je slušala šokantno priznanje Nenada Miketića, brata blizanca optuženog Predraga Miketića.

PREDRAG JE UBIO VLADANA, NENAD PRIČA NEBULOZE: Majka likvidiranog kik boksera ne veruje u šokantne tvrdnje iznesene na ročištu za zločin star 25 godina!

Foto: Republika

Draginja Cvetkovic, majka ubijenog Vladimira Cvetkovića

Kako što je Republika već pisala, Nenad Miketić svedočio je danas na ročištu za zločin koji se 1997. godine odigrao ispred Marakane i svojim rečima šokirao sve u sudnici.

Istina je da sam ja ubio Vladana i treba za to da odgovaram. Iskoristio bih priliku da porodici izrazim duboko žaljenje zbog toga - rekao je Nenad plačnim glasom.

Nakon ove šokantne izjave majka žrtve se povila napred i u neverici prekrila lice šakama.

U kratkoj izjavi koju je dala za portal Republika.rs po završetku suđenja, Draginja je poručila da ne veruje u Nenadove tvrdnje.

- Mislim da je Vladana Predrag ubio. Nenad priča samo nebuloze, moj sin nije radio kao obezbeđenje - rekla je Draginja.

Republika

Foto: printscreen/Google Earth

 

Podsetimo, kako je Republika prva pisala, Nenad je u sudnici do detalja ispričao kako i zašto se odigrao zločin koji četvrt veka nije dobio konačni epilog.

Čekao sam brata i Gorana ispred Marakane nakon njihovog treninga. Naišao je Vladan. Odmah smo krenuli da se svađamo i koškamo. Onda je došao i Peđa i pitao o čemu se radi. Ja sam mu rekao da je to moja stvar i da on treba da sedne u kola. Onda smo Vladan i ja krenuli i roditelje da psujemo jedan drugom, pa je on krenuo da stavlja desnu ruku u džep, kao da će izvaditi pištolj, ali sam ja prvi izvadio moj i pucao mu u stomak. Ne sećam se koliko metaka sam ispalio, od tri do pet - rekao je Miketić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Dejan

26.04.2022 12:49

Draginja Cvetkovic, majka ubijenog Vladana Cvetkovica laze da Vladan nije radio u obezbedjenju. Kako prenosi portal novosti.rs Vladan je radio u obezbedjenju diskoteke Ric. https://www.novosti.rs/c/hronika/zlocin/912514/mucki-ubijen-ispred-stadiona-crvene-zvezde-kik-bokser-ciji-ubica-uhapsen-nakon-23-godine