UPLAŠENE NA SMRT! Žene ISKASAPLJENIH Veljinih žrtava zavijene u CRNO, samo im se oči naziru!

Autor:

Hronika

10.03.2022

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako su žene iskasapljenih Veljinih žrtava došle na sudjenje

UPLAŠENE NA SMRT! Žene ISKASAPLJENIH Veljinih žrtava zavijene u CRNO, samo im se oči naziru!

Foto: Republika.rs

Supruge i sestre žrtava klana Belivuk juče su pokušavale da izbegnu kamere i objektive ispred Specijalnog suda pred početak prvog pripremnog ročišta na suđenju zloglasnoj družini. 

Posle skoro tri sata čekanja na hodniku suda da pretres počne i nakon šokantnih reči Veljka Belivuka i Marka Miljkovića da im je sve namontirano, oštećene dame su izašle iz suda skrivenih lica uvijene u marame i sa kapuljačama na glavi. Pojedine su kosom i spustenom glavom skrivale lik. 

 

Rešene da ispričaju sve o zlodelima klana koji im je oduzeo voljene muškarce zbog neraščišćenih računa i konkurencije, supruge Gorana Veličkovića Goksija, Milana Ljepoje i Zdravka Radojevića ipak strahuju za svoje porodice, decu i za sopstveni život. Strah ih je zaposeo još kada su u tužilaštvu videle na fotografijama svoje voljene obezglavljene, izmučene i mrtve.

Osim ovih preplašenih dama, skrivali su se i dvojica okrivljenih članova klana koji dolaze sa slobode, dok se jedina žena u klanu , Sladjana Sekulic koja se nalazi u kućnom pritvoru, kretala odlučno i uzdignute glave kao da je vojnik , a ne pripadnik mafijaške grupacije. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading