PAKLENA 2017. GODINA OBLIVENA KRVLJU: OVO SU NAJJEZIVIJA UBISTVA U SRBIJI, PRIPAŠĆE VAM MUKA!

Hronika

31.12.2017

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godina 2017. u Srbiji bila je itekako krvava. Svirepa ubistva su se samo nizala u kriminalnim i porodičnim krugovima. Sevali su pištolji i noževi koji su oduzeli više od 350 života u našoj zemlji! Protekla godina ostaće upamćena i po porastu porodičnog nasilja u odnosu na prethodne. U 2017. ubijeno je čak 29 žena, dvoje dece i tek rođena beba koju je ubila majka, čedomorka.

NAJBOLESNIJA UBISTVA DECE I ŽENA

Ubistva dece i žena posebno su zavila Srbiju u crno. Od tih zločina se nikada nećemo oporaviti...

Davio sina i slomio mu lobanju, pa izbo ženu 50 puta 

RepublikaFoto: facebook.com/Maja Djordjevic
Srbija skoro nije videla ovolikog monstruma - ubica Marko Nikolić

Marko Nikolić (43) naterao je celu Srbiju da obuče crninu u julu 2017. godine! Svoj monstrouzni pir započeo je na Banjici na lokalnom groblju. Prvo je pokušao da zadavi svog sina Mihajla (4). Potom ga je poluživog odneo ispred Centra za socijalni rad u Rakovici i bacio ga iz sve snage na beton. Nesrećnom mališanu su tada naprsle lobanja i karlična kost, od čega je i preminuo. Psihopata se potom pesnicama obrušio na bivšu suprugu Maju (38), te je 50 puta ubo nožem i oduzeo joj život. 

Inače, Marko Nikolić je delio ćeliju u CZ-u sa Zoranom Marjanovićem.

Nikolić je, kako smo saznali od bivšeg robijaša Milovana Stevanovića, koji je bio u ćeliji sa njim i Marjanovićem, nedavno počeo da se kaje za zločin koji je počinio. Eksluzivnu ispovest Stevanovića, koji je otkrio šta se dešavalo tri meseca iza rešetaka sa dva najpoznatija srpska zatvorenika, možete pročitati na našem linku - TRI MESECA SAM SPAVAO U ĆELIJI SA ZORANOM.

Ipak, pred kraj 2017, Nikolić je presudio sam sebi...

Kamenom smrskao ženi glavu u CZSR

RepublikaFoto: facebook.com/Milan Lovrić
Lovrić udarao ženu Olgu kamenom u glavu dok joj nije presudio

Milan Lovrić (48) je u junu 2017. godine, u Centru za socijalni rad u Beogradu, krvnički udarao kamenom bivšu ženu Olgu (39), dok joj nije oduzeo život. Dok je ubijao majku svoje dece, njihova tri sina bila su u Centru... Posle ovog jezivog zločina, bacio se pod voz i oduzeo sebi život. 

Posle stravičnog ubistva otkriveno je da je Lovrić maltretirao ženu i decu godinama unazad i da je više puta privođen zbog nasilja u porodici.

Iskasapio porodilju na 30. rođendan

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Radovancev
Ubica i nesrećna Biljana

Siniša Radovančev (50) iz Pančeva izbo je nožem svoju nevenčanu suprugu Biljanu Mijatović (30) na njen rođendan. Nesrećna žena se porodila samo 20 dana pre nego što joj je krvnik oduzeo život.

Siniša je Biljanu izbo nožem u stanu, a u tom trenutku unutra su bile i devojčica od 12 godina, Biljanina ćerka iz prvog braka, kao i Biljanino i Sinišino novorođenče.

Starija ćerka ubijene Biljane, uplašena posle ubistva majke, iz stana je spasla svoju mlađu sestru, tek rođenu bebu, da je mahniti očuh ne bi povredio.

Upucana direktno u čelo

RepublikaFoto: facebook.com/Ivanka Ćakić
Ubijena Mira Stojaković

Miloš Jovanović (49) zvani Svinjski, ubio je svoju ljubavnicu Miroslavu Stojaković (46) nasred ulice u Zemunu. Nesrećna žena je upucana sa nekoliko metaka u čelo. Svinjski se zatim, službenim pištoljem, upucao u srce. 

Svinjskog su poznanici opisali kao čoveka je bio poznat po tome što je maltretirao svaku ženu sa kojom je bio.

POVRATAK U DEVESETE

Nakon jezivih porodičnih zločina, osvrnućemo se ukratko i na nekoliko kriminalnih obračuna koji su se upisali na listu likvidacija koje su odjeknule Srbijom u 2017. godini.

Likvidacija na šinama

RepublikaFoto: youtube.com/Balkan Channel
Velja Nevolja

Vlastimir Milošević (33), upucan je u centru Beograda, u ulici 27. marta, na tramvajskim šinama na kojima je i preminuo.

Za njegovo ubistvo osumnjičen je Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, vođa navijača FK Partizan.

Rešetanje u Novom Sadu

Foto: facebook.com/Marko Markus
Ubijeni Marko Markuš

Marko Markuš, žestoki momak iz Novog Sada,  ubijen je u precizno isplaniranoj sačekuši u rodnom gradu. 

Likvidiran je sa sedam hitaca iz "škorpiona" od strane profesionalnog ubice u pažljivo planiranoj sačekuši.

Kravavi obračun u kultnoj "Nani"

RepublikaFoto: instagram.com/vovavolkov3
Ubijeni Savković (desno) sa fudbalerom Volkovim (levo)

Aleksandar Savković (27), navijač FK Rad, ubijen je u pucnjavi ispred kultnog kluba, restorana iz 90-ih, "Nana" na Senjaku.

Petorica pripadnika obezbeđenja noćnog kluba "Nana" na Senjaku uhapšena su zbog ubistva, a među njima su i dvojica mladića koji su bili u bentliju koji je u septembru naleteo na kolonu vozila predsednika Aleksandra Vučića!

Uhapšen je Nedeljko Grbović Grba (46), dok se za teško ubistvo u saizvršilaštvu terete Miloš Tančev Tanče (22), Miloš Lukovac (29), Stevan Dukić (22) i Stefan Šapurić (24). 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading