SVEŠTENIK PLAKAO NAD SANDUKOM: Miro, tvoj ubica ne zna za Boga!

Autor: alo.rs

Hronika

09.12.2017

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslava Stojaković (46), koju je nasred ulice u Zemun Polju brutalno ubio saobraćajni policajac Miloš Jovanović (49), sahranjena je juče na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

Foto: facebook.com/Ivanka Ćakić
Miroslava Stojaković

Tragedija se dogodila u nedelju oko 12.30, kada je Jovanović pištoljem najpre usmrtio Stojakovićevu, a zatim je otišao sa mesta zločina i upucao se u srce ispred jedne firme u Zemun Polju.

Nekoliko stotina ljudi došlo je juče na Novo bežanijsko groblje kako bi do večne kuće ispratilo nesrećnu Miroslavu Stojaković. Sahrani je prisustvovala njena ćerka Maja, koja je doputovala iz Londona, njena majka, ali i, kako saznajemo, njen suprug, od kojeg se nikad nije razvela. Kako smo nezvanično saznali, on je na njen grob položio venac sa crvenim gerberima, piše Alo!.

Pre nego što je kovčeg spušten u raku, govor je održao i jedan od sveštenika, koji se rasplakao jer je privatno poznavao Miroslavu.

- Za ovaj zločin nema opravdanja, to je zločin koji je mogao da počini samo pomračeni um, koji ne zna za Boga, koji ne zna za Božju zapovest "Ne ubij". Pomračeni um kojem se nije zatresla ruka kada je prislonio cev i ubio. Miroslava, Miro, kako smo te mi zvali, otišla si tamo gde nema suza, patnje, očaja. Bila si dobra majka, Bog te je blagoslovio jednom ćerkom, a sudbina je htela da ona ode daleko od tebe. Ali iako je bila daleko, bila je uz tebe. Počivaj u miru, Miroslava, i neka ti je laka zemlja - rekao je jedan od sveštenika, koji je pravio pauze zbog suza.

Pre nego što je telo pokopano, majci nesrećne Miroslave je pozlilo.

- Ćerko, kuda te to vode? Voli te majka - kratko je uzviknula majka.

Podsetimo, zločin se dogodio u ulici Elija Fincija u Zemun Polju, nasred ulice. Kako smo ranije saznali, njih dvoje su dugo bili u vezi, međutim, prema rečima poznanika, njihov odnos se u poslednje vreme pretvorio u horor, a čak su se i sudili. Nije poznato zbog čega je saobraćajni policajac, koji je tada bio na odmoru, ubio bivšu devojku, a spekuliše se da je jedan od razloga zbog kojeg su se sudili Miroslavina kuća.

- On je bio bahat, svima je pretio, a nju je često maltretirao. Jovanović ju je proganjao, pretio joj, a spekuliše se da je sukob nastao zbog kuće. Navodno je on uložio novac u izgradnju kuće u kojoj je živela, međutim, kada su raskinuli, on je tražio kuću i pretio. Sumnja se da je postojalo više postupaka koji su se vođeni u vezi sa njih dvoje - ispričao je poznanik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading