KASAPIN IZ PANČEVA SE BRANI: Bio sam pijan, ne sećam se ničega!

Autor: alo.rs

Hronika

24.11.2017

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U utorak oko 18 sati u zgradi u Savskoj ulici u naselju Sodara u Pančevu Siniša Radovančev je supruzi zario nož u grudi naočigled njihove jednomesečne bebe i Biljanine ćerke iz prvog braka, i to samo nekoliko sati pred dolazak gostiju na slavlje. Radovančev je od ranije poznat policiji, a nezvanično saznaje Alo da se osumnjičeni na saslušanju branio tvrdnjom da je bio pijan i da je u afektu nakon svađe ubio Biljanu.

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Radovancev
Nevenčani par

Siniša Radovančev, koji je u utorak uhapšen u Pančevu zbog ubistva supruge Biljane Mijatović, odranije je poznat po nasilnom ponašanju, a kako Alo! ekskluzivno saznaje, suprugu je ubio nakon što su se posvađali jer je kasnio na njeno rođendansko slavlje, na koje je došao pijan.

RepublikaFoto: Novak Đurović
Sahrana Biljane

Ćerka neutešno plakala: Hoću moju mamu!

- Siniša je ubio Biljanu jer su se žestoko posvađali uoči dolaska gostiju. Organizovali su slavlje za Biljanin rođendan, a Siniša je mnogo kasnio. Ona je sve sama pripremala za slavlje, a Siniše nije bilo celog dana, niti joj se javljao na telefon. Nije ga dugo bilo, a pritom je došao potpuno pijan, što je nesrećnu Biljanu mnogo iznerviralo. Ona ga je pitala zašto je kasnio i zašto je došao pijan kad treba gosti da stignu, nakon čega je nastala žestoka svađa. U jednom trenutku Siniša je uzeo nož i izbo nesrećnu ženu. Ono što je bilo šokantno jeste da gosti nisu ni znali da je Biljana ubijena, pa ih je policija bukvalno vraćala sa ulaza zgrade zajedno sa poklonima - ispričao je izvor za Alo.

 Povod za svađu nije bio ni novac od prodaje mleka, niti navodi pojedinih medija da je Biljana rekla Siniši da dete nije njegovo

Baba i deda brinu o deci

Deca ubijene Biljane Mijatović, po odluci Centra za socijalni rad, privremeno su predata i smeštena na staranje kod dede. Naime, kako saznajemo, radnici centra su doneli odluku koja je u najbolja za decu - da budu smešteni kod Biljaninog oca.

- Povod za ubistvo je bila svađa zbog alkohola, odnosno zbog toga što je Siniša ceo dan negde pio i i ostavio Biljanu da sama organizuje sve i čuva decu, zbog čega mu je ona i prigovorila - ispričao je izvor za Alo.

Ubica: Bio sam pijan, ne sećam se ničega!

U trenutku dok je trajala sahrana Biljane Mijatović, Siniša Radovančev je saslušavan u Višem sudu u Pančevu. Njemu je nakon završenog saslušanja određen pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je u utorak oko 18 sati zarivši nož u grudi usmrtio nevenčanu suprugu.

On se tereti za ubistvo, a ne za teško ubistvo, za koje je veća kazna. Naime, za ubistvo je predviđena kazna zatvora do 15 godina, a za teško ubistvo do 40. Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni Radovančev se na saslušanju branio tvrdnjom da je bio pijan i da je u afektu nakon svađe ubio Biljanu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading