MIĆA ČETNIK IZREŠETAO KRUŠEVLJANINA SA DEBELIM DOSIJEOM: Detalji likvidacije u Kosovskoj Mitrovici

Autor: Novosti, Republika

Hronika

27.12.2017

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kruševljanin sa debelim dosijeom u policiji Dejan Stević ubijen je u Kosovskoj Mitrovici. Sumnja se da ga je likvidirao Mića Urošević, zvani Četnik, koji je u bekstvu zbog ubistva još od 2014. godine.

RepublikaFoto: Tanjug

- Policija je dobila poziv u 5 sati i 30 minuta i na licu mesta u ulici Cara Dušana zatekla beživotno telo Stevića. Na telu su vidljivi tragovi krvi na stomaku, pa se sumnja da se radi u ubistvu. Istražni timovi kosovske policije vrše uviđaj na licu mesta - rekao je za "Novosti" šef operative Kosovske policije za region sever Željko Bojić.

Pored beživotnog tela koje je na sredini ulice koja vodi ka međunarodnom poslovnom koledžu, zatečen je i automobil marke "ford fokus" sive boje bez registarskih tablica sa otvorenim vratima na mestu vozača što ukazuje na mogućnost da je žrtva ovog napada pokušala da pobegne ili potraži pomoć u nekoj od obližnjih kuća.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kronos

28.12.2017 02:53

Gde ide ovo društvo može se videti i iz ovog događaja. U malom Aleksincu su svi znali da se Mica Cetnik koji je ubio Aleksandara Jocica i ranio Sasu Dudica krije u Kosovskoj Mitrovici ali niko to nije zeleo da čuje sigurno je imao opasnu zaledjinu. Jedino nije jasno zašto novine ne izveštaju da je posle ranjavanja od Mice Cetnika, Sasa Dudic ubijen u Srpskoj Kafani u Aleksincu, od Darka Cikaga inace Cetnikovog kuma i da se i ako je osudjen 12g pušten na slobodu do pravosnaznosti presude. A unapred pre početka suđenja Darkov branioc Danilo Nikolić je reko da ce Darko dobiti 8g zatvora i ako je tok celog ubistva zabeležio video nadzor iz kafane. Žalosno je što parama može da se sve kupi pa i sloboda posle ubistva.