(FOTO) KEŠ, KOLICA, SMRT OD HICA: Ovako je živeo ubijeni MARKO MARKUŠ!

Autor: Republika

Hronika

30.11.2017

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Markuš, žestoki momak Novog Sada, koji je prošle nedelje ubijen u precizno isplaniranoj sačekuši u ovom gradu, nekada je živeo raskalašnim životom o čemu svedoče fotografije koje je rado delio društvenim mrežama. Skupa kola, lepe devojke, vožnje jahtama, muzika i poznati prijatelji - tako su izgledali njegovi dani pre nego što je hladnokrvno ubijen.

Foto: facebook.com/Marko Markus
Marko Markuš
Markuš je ubijen u petak uveče u pucnjavi ispred novosadskog hotela “Sajam” u Hajduk Veljkovoj ulici.

Napadač za koga se veruje da je imao pomagače pucao je iz mraka u trenutku kada je Markuš prilazio "mercedesu", koji najverovatnije pripada njegovom zetu, poznatom košarkašu Darku Miličiću, koji je oženjen njegovom sestrom Zoranom, dizajnerkom.

RepublikaFoto: facebook.com/Marko Markus
Voleo je brza kola

On je likvidiran sa sedam hitaca iz "škorpiona" od strane profesionalnog ubice u brižljivo planiranoj sačekuši.

Žestoki momak Novog Sada je sahranjen 28. novembra na gradskom groblju u Novom Sadu. Na poslednji ispraćaj došlo je nekoliko stotina ljudi, među kojima je bilo poznatih sportista, pevača...

Markuš je vodio raskalašan život. Voleo je muziku i kafanu, a među bliskim prijateljima imao je mnogo pevača i muzičara, piše blic.rs.

Voleo je brza kola i na svom Fejsbuk profilu često je delio fotografije iz luksuznih četvorotočkaša.

Debeli dosije žestokog momka

Markuš iza sebe ima debeli krivični dosije. Proletos je izašao iz zatvora gde je služio petogodišnju kaznu zbog nanošenja teških telesnih povreda Aleksandru Dragojloviću (39), koji je kasnije preminuo u bolnici.

Bio je optužen i za ranjavanje dvojice mladića u "Crvenoj kafani" 2006. i za pokušaj ubistva Slobodana Milutinovića Snajpera, poznatog vođe navijača Vojvodine, šest godina kasnije.

Markuša je takođe čekalo suđenje i za prebijanje i nanošenje teških telesnih povreda Aleksandru Kovačeviću, zvanom Dizel, kom je polomio vilicu 2014. godine u tuči u Ulici Laze Telečkog.

Markuš je bio poznat i po napadima na policajce pošto je 2006. osuđen zbog napada na jednog pripadnika snaga reda. Sumnjičio se i za pokušaj ubistva novosadskog biznismena Miće Nikolića Sarme 2008. godine.

U zatvoru u Sremskoj Mitrovici bio je od 2013. godine, ali se dobro vladao, pa je vikendom izlazio i tada se družio i izlazio s Nikolom Pekovićem i Darkom Miličićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading