Jezivi detalji čedomorstva: Nisam ubila dete, sin mi je ispao iz ruku

Autor:

Hronika

14.08.2017

18:30 >> 17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana M. (34) iz Vrbasa uhapšena je zbog sumnje da je ubila tek rođenu bebu, a potom telo bacila u kontejner. Telo novorođenčeta prevezeno je na obdukciju da bi se utvrdio uzrok smrti, a pretpostavlja se da je mališan zadavljen.

RepublikaFoto: Tanjug
Deponija na kojoj je pronađena beba

Ceo slučaj otkriven je nakon što su mrtvog dečaka na deponiji pronašli radnici komunalnog preduzeća.

Obilno krvarila

- Radnici su bili na deponiji kako bi razvrstavali smeće. Tu je bio i D. G. (22), koji je skupljao sekundarne sirovine. On je u jednom trenutku naišao na neobičan zavežljaj. Kad ga je otvorio, zatekao je jeziv prizor. Mrtav dečak bio je zamotan u ćebe. D. G. je bio u šoku, nije mogao da veruje da je neko bio sposoban da mališana baci u smeće - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

5 dana posle zločina nađeno telo mališana

Kako dodaje, D. G. je odmah otrčao po pomoć, a radnik JKP "Komunalac" M. M. (38) pozvao je policiju.

- Policajci su odmah krenuli u potragu za majkom novorođenčeta. Ubrzo je utvrđeno da je Svetlana M. dolazila u bolnicu zbog obilnog krvarenja. Tad se posumnjalo da je njena beba nađena na deponiji - priča naš izvor iz istrage.

Svetlani M. su ubrzo stavljene lisice na ruke zbog čedomorstva.

- Ona se porodila u sredu u svojoj kući, a pretpostavlja se da je bebu usmrtila istog dana. Telo novorođenčeta je zamotala u ćebe i ostavila u orman. Zbog odliva je bila u bolnici, a kad se vratila, telo dečaka je bacila u kontejner. Na taj način leš je završio na deponiji - dodaje naš sagovornik.

Negirala krivicu

Kako saznajemo, Svetlana M. je na saslušanju negirala da je usmrtila mališana.

- Ona je izjavila da je rodila živo i zdravo dete, koje joj je ispalo na pod i umrlo. Međutim, nije znala da objasni zbog čega nije zvala Hitnu pomoć i zašto je telo držala u ormanu, a potom bacila u smeće - priča izvor Srpskog telegrafa.

Svetlana M. je inače majka petoro dece, a daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti u vezi s ovim slučajem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading