STEFANA NE MOŽEMO DA VRATIMO, BORIĆEMO SE DA UBICA BUDE KAŽNJEN! Stric nastradalog mladića kipti od besa: OSUMNJIČENI JE MALTRETIRAO SVE U FIRMI!

Autor: Republika

Hronika

21.02.2022

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispred fabrike na Batajničkom drumu u Zemunu ubijen je mladić Stefan Milinković (32).

STEFANA NE MOŽEMO DA VRATIMO, BORIĆEMO SE DA UBICA BUDE KAŽNJEN! Stric nastradalog mladića kipti od besa: OSUMNJIČENI JE MALTRETIRAO SVE U FIRMI!

Foto: Printscreen

- Stefan je jedan divan mladić koga više nema i ne možemo da ga vratimo, ali možemo da se borimo da budu kažnjeni oni koju su krivi za njegovu smrt. Teško nam je, ali ne želimo da ubistvo našeg Stefana prepustimo slučaju - kaže za Kurir Bojan Milinković, stric ubijenog mladića.

Prema njegovim rečima, osumnjičeni koji u firmi radi oko pet godina maltretirao je sve zaposlene i često je bilo problema s njim - kolege su se žalile na njega.


Inače, Stefan ima brata blizanca koji takođe, rade u istoj firmi kao i on. Njih dvojica imaju i starijeg brata.

- Ostali su bez roditelja, i jedan drugom su podrška. Stefan nije bio oženjen i živeo je sa bratom - kaže Milinkovićem i dodaje da osumnjičeni I. N. (45) koji je nakon ubistva zadržan do 48 sati, kaže da živi sa majkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading