SHVATIO SAM DA NE SUMNJAJU NA MENE, PA SAM OTIŠAO KOD MAJKE: Osumnjičeni za ubistvo uličnog svirača s policajcima pričao bez trunke kajanja

Autor:

Hronika

11.02.2022

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žarko R, osumnjičeni za ubistvo, je sa inspektorima pričao smireno i bez ikakve empatije.

SHVATIO SAM DA NE SUMNJAJU NA MENE, PA SAM OTIŠAO KOD MAJKE: Osumnjičeni za ubistvo uličnog svirača s policajcima pričao bez trunke kajanja

Foto: youtube.com/BLEKI NOVI SAD

Žarko R. (21), osumnjičeni za ubistvo uličnog svirača Kristijana Kostića Blekija (61), ispričao je inspektorima da je posle zločina ostao u blizini i posmatrao kako nesrećni čovek leži na pločniku.

Da podsetimo, Žarko R. osumnjičen je da je u sredu do smrti pretukao Kostića jer nije imao da mu da više od 390 dinara. On je lociran posle nekoliko sati i uhapšen, a već je detaljno ispričao kako je tukao nesrećnog svirača.

- Kada sam video da se ne pomera i kako mu lije krv iz glave, pomerio sam se par metara dalje i posmatrao. Video sam jednog čoveka kako zastaje pored Kristijana i kako zove hitnu pomoć - izneo je šokantnu odbranu u policiji Žarko R.

Kako je dalje rekao, tada je odlučio da priđe slučajnom prolazniku, koji je ostao da sačeka hitnu.

-Šta se desilo? Video sam i ja čoveka da leži pa sam krenuo da vidim šta mu je. Pa da li znate šta se desilo, ispitivao sam prolaznika - smireno i bez ikakve empatije ispričao je inspektorima osumnjičeni.

Kako je rekao, kada se sklonio, otišao je do trafike i kupio cigarete od para koje mu je dao ubijeni Bleki.

- Da, od njegovih para sam kupio cigarete i zapalio cigaru i stao pored tog čoveka, kako bi video da li je neko nešto video. Shvatio sam da ne sumnjaju na mene, te sam lagano otišao kod majke koja živi u Novom Sadu, jer su mi se roditelji razveli, pa ona živi ovde, a otac u Žablju.

Žarko R. je tada pojasnio da on malo stanuje sa ocem, a malo sa majkom.

- Kada sam došao, istuširao sam se i legao - nastavio je da priča, ostavljajući sve prisutne u policiji zapanjene hladnokrvnošću, prenosi Kurir.

Podsetimo, juče je Žarko R. takođe ispričao i priznao izvršenje dela.

On je u jutarnjim satima u sredu, u Kosovskoj ulici, dok je Kostić hodao ulicom sa gitarom, od koje se nije razdvajao, zaustavio nesrećnog čoveka i tražio mu novac. Pošto nije imao više para, pretukao ga je do smrti.

Poznanici ogorčeni

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Foto: Ilustracija

Novosađani su Kostića poznavali kao simpatičnog čoveka koji je obično sedeo u podzemnom prolazu na Bulevaru Mihajla Pupina. Na gitari je najčešće svirao bluz standarde i svojim karakterističnim glasom bio je već svima prepoznatljiv.

- Mladić je čoveku polomio lobanju i rebra koliko ga je krvnički udarao. Kakav je to monstrum od deteta. Nesrećnom čoveku nije pomogla ni reanimacija u Urgentnom centru - kaže poznanica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lovac

11.02.2022 10:42

Tu zivotinju treba dozivotno staviti u samicu. On nema pravo na ikakvo ljudsko drustvo.

Odgovori 33 0
XXX

11.02.2022 13:28

@Lovac - Ma dok god se ne uvede oko za oko, zub za zub, dešavaće se još gore stvari.... Zlo je zacarilo Zemljom...

Odgovori 22 1