SRPSKI REPER NUMERO IZA REŠETAKA! Godinu i po mučio devojku, doveo je do psihijatrije! NIJE JEDINA KOJU JE MALTRETIRAO!

Autor:

Hronika

06.01.2022

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Uroš Radivojević, zvani Numero, uhapšen je juče po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu, pošto ga je nekoliko devojaka javno optužilo da ih je, dok su bili u vezi, psihički i fizički zlostavljao.

SRPSKI REPER NUMERO IZA REŠETAKA! Godinu i po mučio devojku, doveo je do psihijatrije! NIJE JEDINA KOJU JE MALTRETIRAO!

Foto: youtube.com/printscreen

Uroš Radivojević se, kako je saopštilo Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu, sumnjiči za nasilje u porodici. Tokom saslušanja, odllučio je da iskoristi svoje zakonsko pravo da se brani ćutanjem, posle čega mu je sud na predlog tužilaštva odredio pritvor do 30 dana.

Repera je, podsetimo, za nasilje putem društvenih mreža prva optužila Nina Stojaković, koja je na Tviteru iznela tvrdnju da je njena sestra Lidija godinu i po dana trpela nasilje od svog bivšeg dečka.

Pokušala da se ubije

- Moju rođenu sestru Lidiju, koja godinama pati od depresije, godinu i po dana tukao je momak s kojim je živela. To smo saznali pre mesec i po dana, kad je skupila hrabrost da ga ostavi i vrati se kod roditelja nakon što je pokušala da se ubije. Nakon što ju je doveo do takvog stanja da je završila na psihičkom lečenju zbog kog je ležala u bolnici nedeljama, neki terapeuti su videli ujede, modrice, pocepane usne... Zašto nisu zvali policiju, ne znam - napisala je Nina, inače politička aktivistkinja, i navela da su se oni obratili policiji, ali da im je rečeno da, uprkos svedocima, ne mogu da urade ništa bez povredne liste. Ona je tada istakla i da je besna na komšije koje nisu zvale policiju iako su čule da se dešavalo nasilje.

- "Što nije prijavila ranije?", pa jednostavno, jer je bila prestravljena do kostiju. "Kako niste primetili?", nismo, nažalost, jer je modrice i ožiljke sakrivala, a njeno loše psihičko stanje smo pripisivali depresiji. Dečko koji je nije samo tukao već i gušio do onesvešćivanja, psihički zlostavljao i manipulisao njenom bolešću zove se Uroš Radivojević, mladima poznat kao Numero, reper - napisala je ona pre Nove godine i pokrenula lavinu.

Ženska revolucija

Krajem decembra, nakon što je najpre Nina Stojković, a potom i izvesna Ivona napisala na Tviteru o zlostavljanju, na ovoj društvenoj mreži formiran je haštag "nisam prijavila".

Za samo nekoliko dana više od 20.000 ljudi, najviše žena, pisalo je o seksualnom i drugom nasilju koje su doživeli, a koje nisu prijavili iz različitih razloga. Ovo je pokrenulo pravu "žensku revoluciju", a mnogi su komentarisali da je zid ćutanja i straha konačno probijen.

Naime, posle pisanja o sestri, javila se i izvesna Ivona, koja je, kako tvrdi, s Numerom u vezi bila od decembra 2018. do januara 2020, i koja je navela da stoji iza svake Ninine reči, jer je prošla kroz isto kao i njena sestra.

Rascepane usne

- Za to su znali njegovi najbliži prijatelji, jer sam im se obratila, kao i moji roditelji, moji prijatelji, policija i psihijatar. Kao posledicu tog odnosa pretrpela sam anksiozni poremećaj, kao i panične napade, fizičke povrede, podlive, rascepane usne, gubitak kose i, najgore od svega, sebe i svoju ličnost - napisala je Ivona i istakla da je Numera upoznala preko posla, a da je maltretiranje počelo njegovom pričom da su ga sve devojke varale, da je depresivan i da je moli da mu oprosti ispade i grubosti. Ivona je, kako kaže, kao zaljubljena devojka, želela da mu pomogne.

- Posle oglašavanja dve devojke, kao i tvrdnji jedne od njih da je policiji prijavljen ceo slučaj, Prvo osnovno tužilaštvo je zatražilo detaljan izveštaj u slučaju prijave za nasilje. Sprovedene su dodatne provere i on je juče priveden - objasnio je izvor Kurira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading