KOMŠIJE O ŽIVOTU GORDANE ĐOKIĆ: Izgubila je majku malo pre nego što je UBIJENA s porodicom!

Autor:

Hronika

05.11.2021

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U selu Žitkovac koje se graniči sa Moravcem, gde je 27. septembra mučki ubijena porodica Đokić, o ubijenoj Gordani komšije imaju samo reči hvale. Žale je kao nekog sebi bliskog i otkrivaju da je Gordana bez majke ostala dva meseca pre nego je i njen život nasilno okončan.

Republika

Foto: printskrin

Goran, Lidija i Gordana Đokić

- Majka joj umrla dva meseca pre nego što je Gordana (56) ubijena sa porodicom, sa suprugom Goranom (57) i ćerkom Lidijom(25). Nesrećnica je život posvetila mužu i zbog njega ubijena. U ćerku Lidiju je bila zaljubljena i bila joj je posećena do zadnjeg dana - kaže komšinica pokojne žene. 

Pozitivno mišljenje o ubijenoj Gordani imaju i komšije Miladinovići koje ističu dobrosusedske odnose sa njenim ocem i braćom.

Gordana je bila divna devojčica, pa onda i divna devojka koja je odrasla u radničkoj porodici sa dva brata i dve sestre. Svi su bili fina deca i ostali takvi. Brat Novica je prosvetni radnik, a drugi brat je snimatelj i obojica su ostala u Žitkovcu, dok su se ona i sestra davno udale i odselile. Sestra joj je otišla u inostranstvo, a ona se udala za mladalačku ljubav Gorana i eto završila je sa njim i u grobu. Jadno dete im ubiše takođe - priča komšija Miladinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading