DŽONIĆ NE PRIZNAJE DA JE UBICA: Osumnjičeni za likvidaciju Đokića se ponaša kao da je PAO S MARSA!

Autor:

Hronika

04.11.2021

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavnoosumnjiceni za ubistvo porodice Đokic bivši vatrogasac Goran Džonić trenutno u VJT Niš daje iskaz pred tužiocem.

Republika

Foto: facebook

Goran Džonić

Goran Džonić koji je osumnjičen da je brutalno ubio svoje rođake, Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić iz Aleksinca, saslušan je večeras u Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Goran se ponovo izjašnjavao o svim ranijim navodima i izneo je neke nove momente poput tog da nije pucano iz njegovog pištolja, rekao je Filip Domazet, advokat braće Džonić.

On je istakao da je Džonić ostao pri iskazu da su braća Jojke izvršila zločin, kako je i ranije ispričao, ali sada tvrdi da iz njegovog pištolja nije pucano.

Andrija i Mladen Magdelinić, koji zastupaju porodici A.M. i K.M, poznatiju kao braća Jojke, rekli su nako saslušanja da je Džonić izneo veliki broj novim detalja u svom iskazu koji se razliku od ranijih i da se na današnjem saslušanju, koje je trajalo četiri sata, ponašao čudno, a na momente i neracionalno - vikao je, plakao, a u pojedinim momentima i osmehivao.

Iako su svi očekivali da će rođak ubijene porodice konačno priznati da je on izvršilac, to se nije dogodilo u prvom delu njegovog saslušanja. Inače, ovo je četvrti iskaz Gorana Džonića i svaki se razlikovao od prethodnog.

- Okrivljeni Džonić je pogubljen i ponaša se kao da je pao sa marsa. Govori nepovezano i mumla. Videćemo šta će do kraja večeri reći- otkrio je izvor Republike iz istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading