POZNATA PEVAČICA NA METI ZVICEROVIH I BELIVUKOVIH VOJNIKA! Dobila ozbiljne pretnje, morala da se skloni!

Autor:

Hronika

05.08.2021

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jadranka Barjaktarović dobila je preteće poruke od kavačkog klanazbog čega je morala da se skloni na sigurno.

Republika

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ,E-Stock, St/N. Mandić

 

Naime, kako piše Kurir, ona je u januaru ove godine pevala Radoju Zviceru, jednom od vođa kavačkog klana, na proslavi krsne slave Svetog Jovana Krstitelja.

On je tada ugostio brojne prijatelje i poznanike, a na trpezi su, kako su tada pokazali snimci, bile razne đakonije, među kojima i ćevapi. Za atmosferu tokom proslave bila je zadužena upravo Barjaktarovićka, koja je već bila u žiži javnosti zbog skandala na proslavi DPS, kad je pevala antisrpske pesme.

- Jadranka je u panici, plaši se da bi mogla da bude meta kavačkog klana jer je na privatnoj proslavi u Zvicerovoj kući u Kotoru zabavljala njega i njegove goste, među kojima su bili i Veljko Belivuk i Marko Miljković, ali i drugi ljudi iz kriminalnog miljea koji se do sada nisu pominjali, niti su uhapšeni. Požalila se da su joj stigle preteće poruke, u kontekstu da pazi šta govori i da ne pomišlja da sarađuje sa policijom - otkriva izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading