JEZIVO! Belivuk i Miljković nakon KLANJA išli na SLAVLJE kod Zvicera: Monstrumima na uvce pevala JADRANKA BARJAKTAROVIĆ!

Autor: Republika

Hronika

03.08.2021

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klan Veljka Belivuka posle monstruoznih zločina išao na slavlje.

 

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ,E-Stock, St/N. Mandić

Foto:Ilustracija

Veljko Belivuk i Marko Miljković, koji su optuženi da su bili organizatori kriminalne grupe koja se sumnjiči za najmanje pet brutalnih ubistava, otmice, silovanje i trgovinu drogom i oružjem, samo mesec dana pošto su, kako se sumnja, učestvovali u brutalnom kasapljenju "pink pantera" Milana Ljepoje otišli su u Kotor da slave rođenje deteta vođe kavačkog klana Radoja Zvicera.

Podsetimo, kriminalna grupa uhapšena je 4. februara, a pola meseca ranije iz Crne Gore je stigla vest da je u toj državi sprečena njihova likvidacija, koja je bila planirana da se dogodi na aerodromu u Tivtu kada krenu nazad u Beograd.

Pripremana likvidacija

- Posle hapšenja osumnjičenih za pripremu likvidacije, koja je trebalo da se dogodi na aerodromu u Tivtu, saslušani su Belivuk i Miljković. Veljko Belivuk je u svom iskazu naveo da je u Crnu Goru došao s Miljkovićem 17. januara, i to na babine, odnosno proslavu rođenja deteta Radoja Zvicera. Naveo je i da su odlučili da ostanu na slavi, pošto su već bili tu, i da je 22. januara trebalo da se letom iz Tivta vrate u Beograd - otkriva izvor Kurira sadržinu iskaza koji je dao Belivuk neposredno pre nego što se u januaru sa Miljkovićem vratio u Beograd.

U tom iskazu on je naveo i da je iz medija saznao da je pripremana njihova likvidacija, a da okrivljene za to ne poznaje.

- Interesantno je da je izjavio i da nema ni sa kim neraščišćene odnose i da mu zbog toga nije jasno zbog čega bi neko želeo da ga ubije - otkriva sagovornik.

Foto: instagram.com/printscreen

 

Pevala im Jadranka Barjaktarović 

Tokom boravka Belivuka i Miljkovića u Kotoru na društvenim mrežama su se pojavile fotografije i snimci slavlja u kući Radoja Zvicera. U međuvremenu, podsetimo, i Zvicer je osumnjičen za najteža krivična dela, ali je on uspeo da umakne policiji i za njim je raspisana poternica. Na snimcima koji su se pojavili na Instagramu vidi se da je na slavlju vođa kavačkog klana bila i pevačica Jadranka Barjaktarović.

Identičan iskaz, prema njegovim rečima, dao je i Miljković.

- Obojica su izjavila da su ih na aerodromu sačekali prijatelji, da su sve vreme boravili u Kotoru, gde su obilazili lokalne kafiće, a da su spavali u kući Radoja Zvicera, koji im je prijatelj - dodaje  sagovornik, prenosi Kurir.

Ubili 20 "škaljaraca"

Podsetimo, crnogorski istražitelji tada su uhapsili kriminalnu grupu na čijem je čelu, kako se sumnja, Janko Vukadinović, koji je navodno iz zatvora Spuž organizovao likvidaciju dvojice najbližih saradnika Radoja Zvicera, koji su mu došli na babine. Svedok-saradnik, čije je šifrovano ime Kamenko Kuč, otkrio im je da je naređenje bilo da Belivuk ne sme živ da napusti Crnu Goru, dok ubistvo Miljkovića nije obavezno.

- Ispričao je da je likvidacija Belivuka trebalo da bude plaćena pola miliona evra, a Miljkovića 300.000 evra. Navodno je rekao da Belivuk bio na vrhu liste za odstrel jer je ubio 20 osoba bliskih škaljarskom klanu - navodi on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading