OTKRIVENI DETALJI SUKOBA BELIVUKA I MILOŠEVIĆA: Vlasta se tukao sa 20 Veljinih VOJNIKA, ubijen je jer su strepeli su od OSVETE!

Autor:

Hronika

25.07.2021

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno šta je predhodilo sukobu Vlastimira Miloševića sa Veljkom Belivukom i njegovom ekipom.

RepublikaFoto: Starsport
Veljko Belivuk

Dugogodišnji član obezbeđenja poznatih beogradskih klubova Milorad Tomić Toša otkrio je detalje sukoba između klana Veljka Belivuka i karatiste Vlastimira Miloševića čiji je snimak ubistva potresao Srbiju.

Sve je krenulo kad su ga pozvali na splav 'Fristajler'. Skočilo je na prevaru njih 10-20 i jednostavno su ga otkinuli od života. Jedva je preživeo. I od tog doba je razmišljao kako da im se osveti. Oni su to znali. Ubili su ga. Našli su im dokaze i neko ih je oslobodio. Ne bi postojala današnja hapšenja da su odležali za to ubistvo. Ne bi postojao Belivuk - rekao je nedavno Tomić za emisiju "Balkan info".

Tomić naglašava da Milošević nije bio siledžija.

- Vlastu sam voleo. Radili smo zajedno u jednom klubu, posle je napredovao dosta u tom svetu i uzeo nekoliko klubova da drži. I svaki klub koji je Vlasta uzeo je funkcionisao bez ikakvih problema. Dogodi se problem i on to reši u sekundi. Ali nije bio siledžija. Nije bio neko ko maltretira ljude. Bio je enormno hrabar i enormno jak. I nije prezao ni od čega - rekao je Toša, prenosi "Kurir".

Vlastimir Milošević je ubijen 30. januara ujutru 2017. godine u ranim jutarnjim satima u Ulici 27. marta u centru Beograda. Ubica ga je čekao ispred zgrade. Kad se Milošević pojavio na vratima, ubica je ispalio u njega deset hitaca iz "škorpiona" sa prigušivačem, a sedam ga je pogodilo u telo i jedan ispod brade. Uprkos tome, Vlasta je ranjen počeo da beži, ali je zbog povreda ubrzo pao na tramvajske šine. Ubica mu je potom prišao i ispalio još šest metaka u glavu.

 

Marko Miljković, inače kum ubijenog Vlastimira Miloševića u kafani je pre likvidacije navodno rekao Belivuku: "Što ne rokneš Vlastu, što si pi*ka, što ga se plašiš?!". Upravo je Belivuk bio osumnjičen da je 30. januara sa šest metaka iz "škorpiona" ubio Vlastimira na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta, ali je pritom ostavio mnogo tragova, dok se Marko teretio da ga je dovezao do mesta zločina i potom odvezao.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ispričao je sinoć gostujuću na televiziji Pink da je Milošević ubijen jer je smetao Belivuku.

- On je ubijen jer je sprečio neke od ljudi Belivuka i Miljkovića da preuzmu splavove. Kada dođete u bunker na stadionu, dobijete gram droge za 50 evra i onda se to širi po Srbiji, na splavu ga prodaju za 70. Ta cena se dalje samo uvećava. I zato je taj čovek ubijen. On im se suprotstavio i nekoga pretukao, oni su se plašili i smetao im je. On je inače kum Miljkovića, koji se hvalio 'Kakav sam ja kralj, ubio sam dvojicu kumova - rekao je Vučić.

Marko i Veljko privedeni su nekoliko dana posle likvidacije u novobeogradskoj kafani "Stara srpska kuća", gde je Velja Nevolja sedeo sa Mirkom i još petoricom drugova. Njih sedmorica su bili potpuno opušteni i nisu očekivali hapšenje. Policija ih je privela, a zadržani su Belivuk i Miljković, za kojim je još 2014. godine raspisana potraga zbog izdržavanja četvorogodišnje zatvorske kazne zbog trgovine narkoticima.

RepublikaFoto: e-stock/M. JOŠIDA

U maju 2018. godine Viši sud u Beogradu oslobodio je optužbi Veljka Belivuka za pomaganje u ubistvu Vlastimira Miloševića izrešetanog na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta u januaru 2017. i ukinuo mu pritvor.

Vučić je potvrdio da su Belivuk i Miljković uhapšeni na osnovu bioloških tragova i da ih je uhapsio inspektor Dejan Jović.

- Joviću koji se radio svoj posao tada počinje pakao samo zato što je hapsio Veljka Belivuka. Morao je da bude pometlan iz policije jer ih je uhapsio. Tužilac je pravilno radio svoj posao i tražio veštačenje Belivukovog telefona - rekao je Vučić i dodao da su Belivuka čuvali rukovodioci MUP-a koji su krili njegov telefon.

Vučić je naglasio da su pripadnici MUP povezani sa mafijom počeli da ga prisluškuju čim je postavio pitanje kako je moguće da su dokazi sa mesta zločina uništeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mitrofan Fustić Morija iz Kara

25.07.2021 18:08

Подржавамо потпуно расветљавање свих кривичних дела, која се стављају на терет члановима предметног злочиначког удружења, као и њиховим подстрекачима, помагачима, прикривачима, саизвршиоцима.