OTKRIVAMO: UHAPŠEN BRAT okorelog vođe mafijaškog klana DARKA ELEZA!

Autor: Republika

Hronika

29.12.2020

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija efikasno radi na suzbijanju kriminala u Srbiji.

RepublikaFoto: youtube.com/Balkan Crime
Darko Elez

Kako saznajemo, muškarac D.E., brat kriminalca Darka Eleza je uhapšen. Sem njega, lisice su stavljene i na ruke prijatelja i bliskog saradnika V.P. iz Valjeva.

Opširnije u sutrašnjem izdanju "Srpskog telegrafa".

Grupu Darka Eleza, koji ima državljanstva Srbije i BiH, istražitelji obe države ocenjuju kao jednu od najznačajnijih na Balkanu.

Kao njegovi saradnici označeni su Naser Keljmendi i Bojan Cvijan, bivši načelnik kriminalističke policije u CSB Istočno Sarajevo.

Elez je karijeru počeo sa švercom cigareta, zatim oružjem, krađama i preprodajom vozila, a u hijerarhijskoj lestvici podzemlja se popeo kada je organizovao prodaju droge. U Srbiji je uhapšen 2009. i osuđen na devet godina zatvora zbog šverca marihuane iz Srbije u BiH, pokušaja iznude i falsifikovanja dokumenata.

U KPZ Sremska Mitrovica je izdržao kaznu, a zbog dobrog vladanja je pušten ranije, novembra 2017. godine.

Da je Elez imao značajno mesto i u podzemlju u Srbiji, svedoči pravosnažna presuda koja mu je 2012. izrečena u Beogradu, a kojom je bio osuđen na devet godina zatvora kao organizator grupe koja je 2009. na teritoriji Srbije i Bosne trgovala drogom, vršila iznude i druga krivična dela.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading