OTKRIVEN UZROK POŽARA U GC U MLADENOVCU: Deka zapalio krevete, a evo i zbog čega

Autor:

Hronika

29.11.2020

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac treće dobi koji je sinoć spašen iz požara u Gerontološkom centru u Mladenovcu zahvaljujući prisebnosti i brzini portira tog centra Srđana Đorđevića, primljen je sa opekotinama na Vojno-medicinsku akademju u Beogradu.

RepublikaFoto: pixabay.com

Vatra je ugašena brzom reakcijom vatrogasnih ekipa iz Mladenoca potpomognutim ekipom iz voždovačke Vatrogasne stanice, te su izbegnuta veća oštećena na objektu i eventualne žrtve. Osim izgorelih ormara i kreveta u jednoj sobi, sve drugo je spaseno.

Prema prvim rezultatima istage, povredjeni korisnik centra je izazvao požar u trokrevetnoj sobi u kojoj je na sreću bio sam, ali budući da je mentalno oboleo ne zna se da li je to uradio slučajno ili namerno.

 

 

- Tom čoveku treba dodatna pomoć i on je za neku drugu ustanovu više nego za gerontološki centar, jer je ozbiljno mentalno oboleo. Zbog toga je i izazvao požar, al ko će znati da li slučajno ili namerno- isrpičao je izvor "Republike" iz tog centra. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading