Prijatelji ubijenog žandarma spremaju osvetu sinu generala

Autor:

Hronika

25.08.2017

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelji ubijenog Saše Mihajlovića (36) pripremaju osvetu sinu brigadnog generala Vojske Srbije Predragu Todorovu (27), koji se tereti da je ispred kafića u centru Niša hicima iz pištolja usmrtio bivšeg žandarma.

Ubici Predragu Todorovu spremaju osvetu

Dvojica muškaraca, kako saznajemo, odranije su bila u sukobu jer je Todorov ošamario Mihajlovićevu devojku, a pretpostavlja se da se napadač krije u Beogradu.

Otišao kod oca

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa, pripadnici niškog podzemlja su odmah posle likvidacije Mihajlovića krenuli u potragu za napadačem.

- Todorov je navodno i pobegao jer se plaši osvete. On dobro zna s kim se Mihajlović družio i šta može da mu se desi. Prijatelji i saradnici ubijenog su tražili Todorova kod zajedničkih prijatelja, a potegli su i veze u inostranstvu jer sumnjaju da je zbrisao preko granice, gde u pojedinim evropskim zemljama ima drugove. Rade po principu oko za oko i neće se zaustaviti dok ne pronađu ubicu, a onda će oni da mu sude - priča naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, Todorovu bi bolje bilo da se preda i sačuva živu glavu.

- Prema nekim informacijama, sumnja se da je napadač otišao kod oca koji živi u Beogradu. O tome je obaveštena i beogradska policija. Spekuliše se da se Todorov sklonio na sigurno dok ne angažuje advokata, nakon čega će se predati - dodaje izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Nisu se podnosili

Podsetimo, obračun se dogodio u noći između srede i četvrtka oko 4.15 dok su Todorov i Mihajlović zajedno sedeli u kafiću, pa se posvađali. Njih dvojica se inače nisu podnosila i svađala su se kad god bi se srela, a sve to zbog devojke koju je Todorov udario.

- Izašli su ispred lokala, a Todorov je izvadio pištolj i pucao u vazduh. Mihajlović mu je rekao: "Pucaj, ne plašim te se." Napadač je tad uperio oružje u bivšeg žandarma i izrešetao ga s pet metaka. Teško ranjeni Mihajlović je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu, a podlegao je povredama ubrzo po prijemu. Napadač je pobegao s lica mesta i za njim se traga - priča naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading