Već jednog dečka sahranila: Prokletstvo devojke Čačanina koji je ubijen na Zvezdari

Autor: Republika

Hronika

30.01.2019

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka Miloša Mileusnića, Katarina, već je jednom prošla kroz pakao u kome se sad nalazi. Pre dve godine u jednom obračunu u Čačku ubijen je dečko sa kojim se zabavljala.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Miloš Mileusnić

Jedan od Miloševih drugara ispričao je da su sada svi zabrinuti i zbog njegove devojke.

- Svi smo potreseni. Trudimo se da u ovim strašnim trenucima budemo uz Miloševu porodicu kojoj je najteže. Takođe, se trudimo da budemo i podrška Miloševoj devojci, Kaći, Čačanki koja je student Saobraćajnog fakulteta, a koja je u veoma, veoma teškom psihičkom stanju - kazao je Milošev drug.

Katarina je gubitak prvog ubijenog momka veoma teško podnela.

 

 

- Kada se oporavila od te tragedije, upoznala je Miloša i počeli su da se zabavljaju. On joj je bio velika podrška. Svi smo zabrinuti i plašimo se za njeno zdravlje, jer je potpuno van sebe - završio je sagovornik za beogradske medije. 

Neđeljko Đurović iz Požarevca uhapšen je i priznao je ubistvo Miloša Mileusnića na Zvezdari. U prvom iskazu policiji rekao da je dan i noć proveo na Fejsbuku i Tviteru, shvatio koliko je nesrećan, pa rešio da nekoga ubije!

Međutim, kasnije je pred tužilaštvom negirao da ima bilo kakve veze sa ubistvom studenta. Određen mu je pritvor do 30 dana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading